Są tacy których ciężko przeskoczyć w poszczególnych osiągnięciach ogólnopiwnych np w turystyce piwnej, zbieraniu podstawek polskich czy kapsli lub etykiet z całego świata. Ciebie Pendragon ciężko było by wysadzić z podium w temacie "mapingu" tematów piwnych. Odwaliłeś niewyobrażalnie wielką robotę w tym temacie. Przynajmniej wśród polskich pasjonatów.
Mam porównanie bo nawet Irlandię z raptem około połowy setki czynnych browarów aktualizuję w niezbyt szybkim tempie choć fakt że mam bardziej priorytetowe zadania okołopiwne.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
W zasadzie to trzeba by zrobić przegląd linków do mych map. Trochę się tam pozmieniało i niektóre linki mogą być nieaktywne lub prowadzić do starej wersji mapy.
Popełniłem aktualizację mapy Austrii.
W zasadzie jest to nowa mapa, pod nowym adresem http://goo.gl/B1yhaX
Doliczyłem się tam 207 browarów, na poprzedniej mapie (ponad 3 lata temu) było ich 173.
Zwracam uwagę, że jest tam też warstwa z browarami zamkniętymi.
Comment