Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
Wyświetlenie odpowiedzi
Każdy polski turysta (nie kibic) dostanie kartę? Wątpię. Knajpa jest tylko dla browarbizowiczów czy dla wszystkich? To, że z łaskawości dają kartę to mam mówić, że ocet jest słodki i do tego bić brawa mimo, że ładują w d... innych klientów?
Teraz widać, że jesteś taki sam jak oni, tylko zysk się liczy, a etykę pieprzyć.
Porównanie cen w GB do czego się ma? To, że u nich takie to i my mamy na Euro takie mieć?
Gdybyś pojechał do innego kraju gdzie akurat jest duża impreza to też chciałbyś aby Cię traktowano jak w Czeskiej Baszcie - czyli dla frajerów ceny w górę? Z tego co piszesz, wnioskuję, że tak.
Jest kapitalizm, w CzB mogą robić co chcą. Niech robią, niech zarabiają, niech kroją frajerów i nieświadomych kibiców. Ja tego nie akceptuję.
To samo się tyczy hoteli czy innych podmiotów gospodarczych. Chytrośc hotelarzy krakowskich juz się obróciła przeciw nim.
Na wszystko jednak wpływu się nie ma, mi jest wstyd za hotelarzy, CzB i pozostałych czlonków tej wielkiej grupy, którzy w taki sposób chcą zarobić.
Comment