Laos, Kambodża, Tajlandia

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • abernacka
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.12
    • 10869

Laos, Kambodża, Tajlandia

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc
    (...) ze spożywania lagerów na Sumatrze/.
    Akurat wyjazd w tamtejsze okolice (Laos, Kambodża, Tajlandia), zaplanowałem na listopad.

Ps. Trzmam ciebie za słowo. Moja małżonka ma ochotę w najbliższym czasie wybrac się do Indonezji, natomiast mnie, bardziej ciągnie do USA i Kanady.
    Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2012-07-23, 19:47.
    Piwna turystyka według abernackiego
  • purc
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2009.02
    • 650

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
    Akurat wyjazd w tamtejsze okolice (Laos, Kambodża, Tajlandia), zaplanowałem na listopad.

Ps. Trzmam ciebie za słowo. Moja małżonka ma ochotę w najbliższym czasie wybrac się do Indonezji, natomiast mnie, bardziej ciągnie do USA i Kanady.
    Jeśli wybralibyście się do Indonezji np. na Bali, to polecam doskonałe piwa z browaru STORM /3 chyba rodzaje ale'i, stout, łatwo dostępne w Ubud i na północnym wybrzeżu - w Kuta nie byłem/.
    Ostatnia zmiana dokonana przez purc; 2012-07-23, 20:07.

Comment

• abernacka
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.12
      • 10869

O! Dzięki za cenną wskazówkę.
      Piwna turystyka według abernackiego

Comment

Related Topics

Collapse

• Pancernik
        Tajlandia, Pattaya, 219 Beach Road, Hops Brewhouse
        Pancernik
        Przy jednej z głównych ulic Pattayi, Beach Street (tej pierwszej, bo jest jeszcze druga), biegnącej wzdłuż plaży, mieści się Hops Brewhouse.
        Spory lokal, ze swego rodzaju piętrem/antresolą. Wnętrze odzwierciedla miks wyobrażenia Tajów o wystroju pubów brytyjskich i bawarskich bierstub...
        2020-02-10, 12:45
      • yavo
        Moje szkło
        yavo
        Tak w sumie pomyślałem sobie, że i ja pochwalę się moim szkłem.

Bo jeśli jesteśmy w podróży, to pijemy piwo. A jeśli mają ładne szkło, to kupujemy, albo... płaszczymy się i poniżamy, aby dostać je za darmo.

Zacznijmy może jakoś w miarę standardowo,...
        2020-06-25, 15:40
      • Cooper
        Cooper - 26 kapsli zagranicznych ID
        Cooper
        Spuchłem.
        Większość rozkminiłem sam bez problemu. Te które zostały ale miały w miare orginalne napisy prawie wszystkie zidentyfikowałem oszukiwarką. Pozostały te przypadki cięższe. Z nich co prawda kilka podejrzewam skąd pochodzą np lew to być może Sri Lanka, OB chyba Chiny bo...
        2020-04-20, 16:03
      • TadeuszS
        Sprzedam etykiety zagraniczne .
        TadeuszS
        Witam .Mam do sprzedania ok 15 zeszytów etykiet zagranicznych . Głównie z Niemiec ,NRD ,NRF , Czechosłowacji ,ZSRR ,Węgier .2 zeszyty to etykiety z krajów : Szwajcaria ,RPA , Haiti ,Lesotho ,Botswana ,Liberia,Honduras,Kamerun,Laos,Nepal,Pakistan,Luks emburg,Czad,Kenia ,Etiopia,Seszele,Norwegia...
        2019-09-16, 13:31
      • Jaro03
        Puszki
        Jaro03
        Witam

Po 8 latach kolekcjonowania puszek piwnych moja " zajawka " do tego niestety robi się coraz mniejsza. Oraz również pojawił się stały problem kolekcjonerów puszek czyli - brak miejsca w domu.
        Aktualnie mam blisko 4500 puszek a trzymanie tego w kartonach to...
        2019-08-07, 17:19
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...