"Butelkowe lampy" do pubu,knajpki, sklepu..i domowego barku.
Witam serdecznie!
Chciałbym zainteresować właścicieli lokali lub sklepów, a także wszystkich wielbicieli piwa
nastrojowym i niebanalnym oświetleniem z wykorzystaniem szklanych butelek.
Zapraszam na swoją stronę: http://butelkowelampy.pl
Mam do sprzedania zestaw startowy do domowej produkcji piwa; W skład zestawu wchodzą:
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą oraz kranik
- termometr analogowy
- ballingometr / areometr / cukromierz 0-25º BLG wraz ze szklaną...
Hej koledzy, mam na sprzedaż kompletne wyposażenie browaru domowego. Wszystko opisałem w ogłoszeniu na olx: Kompletne wyposażenie browaru domowego
Może znacie kogoś kto chciałby rozpocząć przygodę z warzeniem? W razie pytań zapraszam do kontaktu
Kolejny mikrus, który założony został w małej wiosce to Pivovar Balik i jest kontynuacją pasji piwowara domowego Tomáša Balíka. Browarek funkcjonuje na prywatnej posesji, a na jego ulokowanie przeznaczono starą stodołę.
Rekonstrukcja jej rozpoczęła się wiosną 2022 roku i w prace...
Browarek założony przez piwowara domowego, który warzenie własnych piw rozpoczął jeszcze w l. 90 XX w. Wykorzystując bogate doświadczenie w 2016 r. założył własny browarek w Rodaun, dawnej wsi a obecnie osiedla wchłoniętego przez Wiedeń.
Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie? Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
Comment