Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4
Wyświetlenie odpowiedzi
Ogródek piwny z dyskoteka....
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziPoza tym ciemne, a przecież wiadomo, że prawdziwi imprezowicze i bywalcy klubów ciemnego nie piją bo to obciach.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika harnas1993 Wyświetlenie odpowiedziWłasnie...:/ wolał bym cos pokroju Żywiec, Tyskie, Lech... Pisałem e-maile do browaru ale nikt nie odpisuje....Ostatnia zmiana dokonana przez Mason; 2011-03-01, 16:48.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziNajlepiej to jechać do Kauflanda, kupić zgrzewkę Tatry i sprzedawać piwo w puszce. Szkła myć nie trzeba, piwo pije się na stojaka przy barze, słomka gratis do tego i mamy polskie Las Vegas.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
ciekawe czy w kauflandzie mi sprzedadzą po hurtowej cenei i dadzą wyposarzenie..... od razu wiadomo ze nie a na tym mi zalezy bo jak nie dostane tego od browaru to bede musiał swoją kase wyłozyc a piwo i tak bede musiał kupic za ta samą cene.
Przedmówcy napisali CI, że żeby otrzymać wyposażenie knajpy to albo trzeba mieć rewelacyjną lokalizację albo troszkę się już zasłużyć. Po co inwestować w cudzy lokal skoro właściciel i tak weźmie piwo CP, KP lub GŻ? szansa wylosowania bez wykładania stolików i innych pierdółek wynosi 33,(3)%.
Comment
-
-
Pomijając fakt, że takich rzeczy nie załatwia się "mailem", tylko "telefonem" i potem "osobiście".
Comment
-
-
Przecierz nie bede jechał 200-300km do browaru zapytac jakie warunki mi zaproponuja.....
Tatra nie bedzie sie sprzedawala bo jest piwem tanim i tak jak ktos wczesniej napisał piwem mało prestirzowym. Co myslicie o Perle Lubelskiej? Browar jest połozony nie daleko mnie i piwo nawet smaczne......
Comment
-
-
Bardzo Cię proszę, sprawdzaj co wysyłasz w świat, choćby pod kątem błędów ortograficznych. Jeśli masz z tym kłopot, są do tego narzędzia choćby w przeglądarce.
Skontaktowanie się z browarem celem uzyskania numeru do jego przedstawiciela na dany region nie wymaga znajomości teorii kwantowej.Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2011-03-01, 20:38.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Czy ktoś Ci Harnaś sprawdził tego maila do browaru przed wysłaniem ?
Tatra będzie się sprzedawała bo jest "w telewizji" więc jest strasznie dobra. Jeśli jest za mało prestiżowa to dowalisz marżę i będzie droga a więc będzie miała prestiż. Fachowo nazywa się to "pozycjonowanie cenowe" i praktykują to koncernyPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika harnas1993 Wyświetlenie odpowiedziNie moge pisac inaczej bo mam polsko rosyjska klawiature i nie da sie pisac polskich znaków.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika harnas1993 Wyświetlenie odpowiedziBo czasem pisze z telefonu ale i on nie wszystkie znaki wysyła tak jak powinien. Nie znacie mojego regionu. U nas Tatre pija zule...
Ale najbardziej lansiarski to będzie i tak pewnie jakiś heniek czy carlsberg bo to
przecież najlepsze piwo z zachodu
Comment
-
Comment