To ty chcesz być szynkarzem i Ty powinieneś się znać na piwnym rynku. My to jesteśmy tylko małymi, szarymi konsumentami. I na dyskoteki pić piwo raczej nie chadzamy.
Ogródek piwny z dyskoteka....
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika harnas1993 Wyświetlenie odpowiedziWłasnie dlatego was pytam co o tym sądzicie bo to tacy konsumenci jak Wy beda tam przychodzic. Mieszkam na wsi a imprezy beda w małym miescie połozoym 15 km ode mnie.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika harnas1993 Wyświetlenie odpowiedziWłasnie dlatego was pytam co o tym sądzicie bo to tacy konsumenci jak Wy beda tam przychodzic. (...)
To ja proszę o lane Naturalne Niefiltrowane Gościszewo i do tego Toten Hosen."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
hehe, no właśnie, że my tam nie będziemy przychodzić. To już szybciej na onecie znajdziesz swoją klientele.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Poczytaj forum i zobacz jaka linia ideologiczna jest tu wyznawana i jakie piwa cieszą się tu popularnością. Potem porównaj nasze gusta z preferencjami swoich ziomali i wyciągnij wnioski. Myślę że prędko dostrzeżesz kilka rozbieżności
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika harnas1993 Wyświetlenie odpowiedziWłasnie dlatego was pytam co o tym sądzicie bo to tacy konsumenci jak Wy beda tam przychodzic. Mieszkam na wsi a imprezy beda w małym miescie połozoym 15 km ode mnie.
wal do żywca, dadzą Ci super lansiarskiego Heńka albo Desperadosa w super premium aspirujących butelkach co bardzo poprawia wizerunek pijących te marki a oprócz tego mają w swej ofercie inne marki pozwalające na zaspokojenie potrzeb mnie wymagającego klienta (np. tańsze piwo z beczki )
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika harnas1993 Wyświetlenie odpowiedziWłasnie dlatego was pytam co o tym sądzicie bo to tacy konsumenci jak Wy beda tam przychodzic. Mieszkam na wsi a imprezy beda w małym miescie połozoym 15 km ode mnie.
Comment
-
-
hehe, nie mówiłemMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Uważaj, chcą Cię wydymać!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Przeca to tylko 10 kratek dziennie przy codziennym wyszynku. Tyle to drużyna harcerska wypija na zbiórce.
Powiedz im że inaczej będziesz sprzedawał "niszówki"Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment