I jeszcze Karaoke co piątek
Jakie ciekawe piwa do baru piwnego w Opolu?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtekfeduni Wyświetlenie odpowiedzimam pytanie jaka hurtownia sprowadza piwa do Piotra i Pawła ktoś wie??Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Szczerze mówiąc nie zapędzam się często w tamte rejony, ale jak tylko sprowadzisz piwa, o ktorych była mowa w temacie to napisz, z chęcią się wybioręwww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtekfeduni Wyświetlenie odpowiedziwitam zna ktoś hurtownie Dionizos Kędzierzyna koźla
I co byście powiedzieli na
Holbe Premium badź Litowel Dark
moim zdaniem Litovel lepszy ale ogólnie nie wiem czy warto
Ja bym chętnie przychodził na ciemnego Litovela. Niestety Holba niczym szczególnym sie nie wyróżnia, przynajmniej takie jest moje zdanie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanek Wyświetlenie odpowiedziJa bym chętnie przychodził na ciemnego Litovela. Niestety Holba niczym szczególnym sie nie wyróżnia, przynajmniej takie jest moje zdanie.
Wojtekfeduni - nie bądź panienka, co chciałby i się boi. Miesiąc już minął, kupisz w końcu coś do lokalu?Last edited by Pendragon; 2011-05-11, 20:42.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziWojtekfeduni - nie bądź panienka, co chciałby i się boi. Miesiąc już minął, kupisz w końcu coś do lokalu?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pojedź na start sam po tych kilka beczek (albo zamów kurierem od dystrybutora), przygotuj się nieco marketingowo do uruchomienia nowego tematu piwnego w lokalu, zaproś nas na rozpoczęcie pierwszych KEGów (bynajmniej nie mam na myśli darmowej degustacji ), pokażemy naszą obecnością że jest zainteresowanie tematem i tym na pewno przekonasz osobę decyzyjną do dalszych działań. Na początek musisz co nieco zainwestować czasu i pieniążków, które od pierwszej beczki się nie zwrócą ale z każdą kolejną - już będzie lepiej. Nie są to specjalnie kosztowne działania od których piowinieneś zacząć.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNa początek musisz co nieco zainwestować czasu i pieniążków, które od pierwszej beczki się nie zwrócą ale z każdą kolejną - już będzie lepiej. .Last edited by Pendragon; 2011-05-11, 22:10.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment