Wyposażenie do ogródka piwnego

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • josefik
    Porucznik Browarny Tester
    • 2006.05
    • 386

Wyposażenie do ogródka piwnego

Czy wiecie jak wygląda sytuacja z wynajmem/udostępnieniem wyposażenia do ogródka piwnego? Czy są małe browary które oferują coś takiego /ewentualnie hurtownie/. "Wielka trójka" nie wchodzi w grę.
    Zależy mi na czymś innym Z tego co się zdążyłem zorientować to Ciechan zamierza być aktywny w tej kwestii dopiero w przyszłym roku. A jak resztą browarów?
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10806

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika josefik
    Czy wiecie jak wygląda sytuacja z wynajmem/udostępnieniem wyposażenia do ogródka piwnego? Czy są małe browary które oferują coś takiego /ewentualnie hurtownie/. "Wielka trójka" nie wchodzi w grę.
    Zależy mi na czymś innym Z tego co się zdążyłem zorientować to Ciechan zamierza być aktywny w tej kwestii dopiero w przyszłym roku. A jak resztą browarów?
    Otwierasz knajpkę
    Mniej książków więcej piwa

Comment

• josefik
      • 2006.05
      • 386

Nie, już mam otwartą
      Na poważnie to dla siostry.

Comment

• Mason
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼
        • 2010.02
        • 3281

Konstancin oferuje możliwość wynajmu sprzętu do ogródka, poprzez tą stronę: http://www.lager.com.pl/
        Akurat mają przerwę techniczną, ale dawniej to mieli tam rollbary, ławki, parasole i inne duperele . Ba, nawet rower piwny
        JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• josefik
          • 2006.05
          • 386

dzięki za cynk.
          Nie wiecie co z Czarnkowem w tym temacie?

Comment

• anteks
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🥛🥛🥛🥛
            • 2003.08
            • 10806

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika josefik
            dzięki za cynk.
            Nie wiecie co z Czarnkowem w tym temacie?
            Zadzwoń a przy okazji , może coś na Giełdę
            Mniej książków więcej piwa

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
              Würzburg, Burkarderstraße 2-4, Brauerei Goldene Gans
              dadek
              Dolnofrankoński Würzburg to bardzo ładne, stare miasto nad Mainem z wieloma zabytkami. Mieszka tu około 130 tyś. ludzi, jednak jak na Bawarię browarów tu bardzo mało bo tylko dwa. I oba są zlokalizowane na lewym brzegu Main, dokładnie po dwóch przeciwnych stronach górującej na wzgórzu...
              2022-10-18, 02:59
            • dadek
              Oberursel, Ackergasse 13, Alt-Oberurseler Brauhaus
              dadek
              Oberursel to nieduże miasto (około 40 tyś. mieszkańców) położone 20 km na północ od Frankfurtu (am Main). Dojazd jest bardzo łatwy dwoma liniami transportu szynowego - pociągami DB lub miejską U3 czyli tramwajo-metrem. W odległości około 400 m od stacji wchodzimy w obręb bardzo ładnej...
              2023-10-03, 23:05
            • dadek
              Plzeň, Rooseveltova 4, KEGzistence
              dadek
              Nowy wielokran w sercu plzeňské starówki. Otwarto go u progu jesieni 2022 i mieści się w bezpośredniej bliskości náměstí Republiky (północno-zachodni narożnik). Trafiliśmy tu zupełnie przypadkiem skuszeni wystawioną na chodniku reklamą. Wnętrze niezbyt wielkie ale przyjemne, ściany...
              2023-05-11, 01:45
            • bastion
              Ukraina, Kałusz, Płoszcza Hieroiv 28, Pub Pid Jasenami.
              bastion
              Na Ukrainie jest wiele miejscowości których historię można opisać na wielu stronnicach, natomiast po przeróżnych zawirowaniach najczęściej wojennych w dzisiejszych czasach nie mają zbyt wiele do zaoferowania turystom.
              Takim miastem jest Kałusz. Chociaż akurat turysta piwny chętnie...
              2023-02-04, 22:00
            • bastion
              Chorwacja, Zadar, Andreje Hebranga 6, Brlog Zadruzna Pivovara.
              bastion
              Kiedy dotarłem na miejsce po kilkunastominutowym spacerze z półwyspu na którym znajduje się starówka, spotkał mnie mały szok.
              Po przedstawieniu się że jestem z Polski, gość zaśmiał się i powiedział - Ja też.
              Mało tego ten co go tam widać też jest z Polski, a ten co warzy...
              2022-09-02, 22:32
            • Loading...
            • Koniec listy.
            Przetwarzanie...