Witam mam pytanie gdzie można kupić bądź wynająć nie wiem na jakich zasadach to działa. Cały dystrybutor piwa z chłodziarką jeżeli jest takowa przenośna, żeby móc oferować sprzedarz browara np na jakiś festynach, może ktoś tak robił i wie czy są do tego potrzebne też jakieś papiery...
dystrybutor piwa
Collapse
X
-
Zanim zostaniesz zjedzony żywcem, proponuję żebyś przeredagował tekst tak, by był zrozumiały i dodatkowo napisz co już ustaliłeś. Zapewne pomoc się znajdzie jak będziesz miał pytanie o konkretny szczegół.Last edited by ART; 2011-06-05, 11:31.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika namor16 Wyświetlenie odpowiedziWitam mam pytanie gdzie można kupić bądź wynająć nie wiem na jakich zasadach to działa. Cały dystrybutor piwa z chłodziarką jeżeli jest takowa przenośna, żeby móc oferować sprzedarz browara np na jakiś festynach, może ktoś tak robił i wie czy są do tego potrzebne też jakieś papiery...Mniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment