Piwo rzemieślnicze - Bydgoszcz

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • KacperP
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.12
    • 3

Piwo rzemieślnicze - Bydgoszcz

Dzień dobry!
    Jest to mój pierwszy post. Wraz z pojawieniem się w moim mieście Bydgoszczy knajp które oferują piwo produkowane przez lokalnych browarników uzależniłem siebie i znajomych od tych trunków.
    Chciałbym skontaktować się z kimś z okolic Bydgoszczy kto mógłby sprzedać mi kilka butelek swoich wyrobów.
    Będą to prezenty na święta dla mojej paczki.

Czekam na wiadomości prywatne
    Ostatnia zmiana dokonana przez KacperP; 2014-12-16, 13:39.
  • pioterb4
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.05
    • 4322

Sprzedaż piw domowych jest prawnie zabroniona więc z tym może być dość trudno. Jeśli szukasz ciekawych piwnych prezentów to polecam wizytę w Leclercu, kupisz co dusza zapragnie póki portfel nie zapłacze

Comment

• KacperP
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2014.12
      • 3

Dzięki za odpowiedź.
      W Leclercu bywam regularnie, ich wybór piw jest oszałamiający.
      Wolałbym jednak zawiązać współpracę z jakimś producentem by co jakiś czas podrzucał mi swoje wyroby. Piwo stworzone z pasją i opisane przez browarnika smakuje najlepiej.

Comment

• e-prezes
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2002.05
        • 19292

Nie pozostaje Ci nic innego jak zacząć przygodę z piwowarstwem i wymieniać się z innymi piwowarami.

Comment

• KacperP
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2014.12
          • 3

Rozważam to, jednak do świąt nastawić to mogę przepalankę, piwa nie zdążę.

Comment

• barsliw
            Porucznik Browarny Tester
            • 2013.08
            • 289

Zaproponuj komuś barter. Np worek słodu za kilka butelek domowego piwa. Wilk syty i Manchester city

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
              2023.09.15 - Bydgoszcz
              ART
              Była Toruń to musi być i ten no Bydgoszcz. :d

Jak bedziesz szwendał(a/o) się piwnie po Bydgoszczy w piątek ew. sobotę to może udałoby się wspólnie wychylić kufelek. Nie deklaruję miejsca i godziny, gdzieś tam bedziemy peregrynować po okolicy. Można się wpisać lub zostawić...
              2023-09-14, 19:28
            • ART
              Bydgoszcz, Marii Skłodowskiej Curie 14, Palanyca. Restauracja ukraińska
              ART
              Odwiedzone we wrześniu, zapomniałem opisać a miejsce jest warte zajrzenia. W ofercie kilka piw z browarów Mykulin i Veles, Dwa lub trzy krany i do tego trochę butelek.

Smaczna kuchnia, miła obsługa, cenowo całkiem pzyjaźnie. Jest zacieniony ogródek przed lokalem.

...
              2024-03-24, 13:22
            • ART
              Bydgoszcz, Teofila Magdzińskiego 7, OGIEŃ Craft beer & pizza
              ART
              Robiąc przeszwend po bygdoskich lokalach z ciekawszym piwem trafiliśmy w Ogień.

Właściwie to głód był naszym przewodnikiem na pierwszym miejscu a na drugim piwne pragnienie. Pizza wychodzi im świetnie, bez 2 zdań.

Piwnie to jest kran z Moczybrodą - czas serferów....
              2023-10-17, 20:26
            • ART
              Bydgoszcz, Grudziądzka 33, Czosnek i Oliwa
              ART
              Jest to właściwie restauracja. I to zdaje się nie byle jaka. Chociaż zmierzając tu od strony Biedronki, patrząc na odrapane mury tyłu lokalu i burdel od technicznego zaplecza nic na to nie wskazuje.

Przekraczając bramę posesji wyłania się jednak ciekawy odnowiony czerwonoceglany...
              2023-10-17, 19:34
            • Alkoneser
              Browary restauracyjne w Polsce
              Alkoneser
              Cześć,
              mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
              2024-08-05, 11:26
            • Loading...
            • Koniec listy.
            Przetwarzanie...