handlowcy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • headhunterhead
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2016.06
    • 2

handlowcy

Witam serdecznie,
    poszukuję namiarów na handlowców z Warszawy obsługujących lokalne sklepy specjalistyczne z piwem oraz bary, puby, restauracje. Czy jest ktoś taki wśród Państwa lub czy ktoś poratuje bezpośrednim namiarem?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za życzliwość i pomoc,
    Danka

Related Topics

Collapse

• bastion
    Ukraina, Kijów, Michaiła Drahomanova 31G, Pivna Duma.
    bastion
    Po niezbyt udanej wizycie w Kulcie, udałem się w inną część kijowskich blokowisk, ale w przyjemniejszej okolicy.
    Przed lokalem jest jeziorko i park który w sobotni gorący wieczór zapełnił się licznymi bywalcami.
    Budki z fast-foodami miały swoje żniwa a w ich okolicy jakaś...
    2023-09-12, 21:15
  • bastion
    Słowacja, Hniezdne 420, Nestville Taberna.
    bastion
    Tak atrakcyjne miasteczko jakim jest Stara Lubovna którego dominantą jest urokliwe zamczysko, wręcz prosiło się o browarek. Tłumy turystów zaglądające w to miejsce zyskały miejsce gdzie można ciekawie spędzić czas. Kompleks Nestville co prawda umiejscowiony jest we wsi Hniezdne, ale to...
    2022-09-07, 22:13
  • DraveS
    Pierwszy Pilzner
    DraveS
    Hej. Jestem już po kilku warkach, głównie IPY i APY bo to moje ulubione klimaty. Ale chciałbym uwarzyć pierwszego lagera. Mam warunki by fermentować w dowolnej temperaturze. Chciałbym jakiś fajny przepis na Pilznera ale który miałby dużo goryczki może nawet z amerykańskimi nutami. Ale bardziej...
    2020-08-25, 22:36
  • heckler
    Vlašim, Havlíčkova 1135, Pivovar Na Vývoji
    heckler
    Vlasim to nie duże i niezbyt urokliwe 700 letnie miasto leżące w Středočeským kraju. Posiada ono za to ładny zamek z przylegającym do niego jeszcze ładniejszym, dużym XVIII wiecznym parkiem. Spacerując wśród starych drzew, możemy oglądać ciekawe budowle jak np. Chiński pawilon. Więcej...
    2019-01-31, 07:42
  • kasiamac
    Szukam starych etykiet browaru Dojlidy
    kasiamac
    Witam,

Pilnie poszukuje etykiet Browaru Dojlidy - najważniejsze: Magnat/stara etykieta Żubra/Gotyckie.
    Ktoś poratuje? Kupię etykietę bądź wysokiej jakości zdjęcie..

Z góry dziękuję!
    Pozdrawiam serdecznie
    2018-12-05, 21:03
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...