Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd
Wyświetlenie odpowiedzi
Żywiec, Piwiarnia Żywiecka & Kraina Piwa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gary Wyświetlenie odpowiedziA może by tak zaktualizować ofertę sklepu dompiwa.com. Niedawno pojawiły się w ofercie piwa amerykańskie i BrewDogi, ale nic nie dodajecie...Taka prośba.
Nasza oferta importowa i PINTA jest dostępna również w innych sklepach internetowych, z których polecam szczególnie
sklep.piwoteka.pl to miejsce gdzie kupisz najlepsze polskie i zagraniczne piwa kraftowe. Mamy w ofercie topowe polskie browary: Piwoteka, Pinta, Trzech Kumpli, Funky Fluid i wiele innych..
i
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziA ten browar z Chin to dla Pinty?
Comment
-
-
Oj tam, kto ma wiedzieć, to i tak wie
Gdyby nie te nieszczęsne Chiny, to pewnie by już niedługo było wiadomo dużo więcej.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2013-02-05, 11:01.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Myślę, że to chodzi jednak o miód i czosnek.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szostepiwo Wyświetlenie odpowiedziOjjj to już i piwo będziecie robić w chinach??? Piwo Żywiec wyprodukowano w Chinach- to brzmi dumnie!!!!
Nigdy nie produkowałem piwa Żywiec, wiec nie kumam o co Ci chodzi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziCzy w ofercie będziecie mieli ponownie piwa z włoskiego browaru Lambrate? Z naklejki na piwie dowiedziałem się, że byliście jego importerem
Comment
-
Comment