Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szostepiwo
Wyświetlenie odpowiedzi
Żywiec, Piwiarnia Żywiecka & Kraina Piwa
Collapse
X
-
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziHmm, nie oddałbym dzieci to tej polonistki. Litery są małe i WIELKIE, a nie duże
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziHmm, nie oddałbym dzieci to tej polonistki. Litery są małe i WIELKIE, a nie duże
Comment
-
-
To mnie bito po rękach w szkole za używanie "duża" litera a Ty dopiero teraz mówisz, że obie są poprawne Chyba od niedawna Ale racja, że to forum piwne więc koniec tematu."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Zapytam ponownie, tym razem w temacie, bo kiedyś wysłałem PW i się nie doczekałem odpowiedzi Czy jest szansa na rozpoczęcie sprowadzania piw z Ayingera? Oni robią najlepszego doppelbocka na świecie, a reszta piw jest niewiele gorsza.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chmielnicki Wyświetlenie odpowiedziA ja chciałbym zapytać o następujące piwa (dostępność):
1. BrewDog
* Jack Hammer
* Catherine's Pony
* Nanny State
* Hello My Name Is Ingrid
* Never Mind the Anabolics!
* Lichtenstein Pale Ale
* Ballast Point San Diego Scotch Ale
* A
2. Flying Dog
* Lucky Sob
* Woody Creek
* Dogtoberfest
* Secret Stash
* The Fear
* Green Tea Imperial Stout
* Chipotle Dark Ale
3. Dogfish Head - wszystko
W każdej dostawie do sklepów przychodzą te same BrewDogi i Flying Dogi - to już dość mocno oklepany zestaw.
W przypadku FD bazujemy na ofercie dostępnej w Europie.
BD wysyła to co ma aktualnie w magazynie. Szkieletem oferty BD jest kilka piw (5 A.M., Punk IPA, Hardcore IPA, Tokyo, Zeitgeist, Trashy Blonde, Alice Porter, ...) i one będą najczęściej obecne w sklepach. Udaje się jednak ten asortyment urozmaicać o nowe pozycje. Tak jest ostatnio w przypadku Libertine Black Ale i Dead Pony CLub. Mamy zamówioną kolejną dostawę w tym i nowe piwa. Co jednak do nas dojedzie jak na razie nie wiemy.
Dogfish Head jak na razie niedostepny,
Niebawem sprowadzimy piwa z kilkunastu nowych browarów. Pojawi się kilkadziesiąt ciekawych piw do spróbowania.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziDogfish Head jak na razie niedostepnyPivo je gorivo!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mon55ter Wyświetlenie odpowiedziZapytam ponownie, tym razem w temacie, bo kiedyś wysłałem PW i się nie doczekałem odpowiedzi Czy jest szansa na rozpoczęcie sprowadzania piw z Ayingera? Oni robią najlepszego doppelbocka na świecie, a reszta piw jest niewiele gorsza.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziPytasz o piwa sezonowe, które są trudno dostępne.
W przypadku FD bazujemy na ofercie dostępnej w Europie.
BD wysyła to co ma aktualnie w magazynie. Szkieletem oferty BD jest kilka piw (5 A.M., Punk IPA, Hardcore IPA, Tokyo, Zeitgeist, Trashy Blonde, Alice Porter, ...) i one będą najczęściej obecne w sklepach. Udaje się jednak ten asortyment urozmaicać o nowe pozycje. Tak jest ostatnio w przypadku Libertine Black Ale i Dead Pony CLub. Mamy zamówioną kolejną dostawę w tym i nowe piwa. Co jednak do nas dojedzie jak na razie nie wiemy.
Dogfish Head jak na razie niedostepny,
Niebawem sprowadzimy piwa z kilkunastu nowych browarów. Pojawi się kilkadziesiąt ciekawych piw do spróbowania.
PS. Węgrzy potrafią, nie bądźmy gorsi: http://csakajosor.hu/index.php?searc...rewdog&x=0&y=0Last edited by Chmielnicki; 2013-02-24, 11:41.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwnicaZamkowa Wyświetlenie odpowiedziTen wątek to widzę taka tablica roszczeniowa
To ja zapytam w imieniu mojego klienta czy i kiedy może być Mikkeller "black" taki co ma podobno 10 letni termin przydaności ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwnicaZamkowa Wyświetlenie odpowiedziTen wątek to widzę taka tablica roszczeniowa
Ale generalnie fajne jest to, co robicie - wreszcie sporo ciekawych piw, szeroko dostępnych i w znośnych cenach, choć portfel czasem skrzeczy.Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziSprawdzę możliwość sprowadzenia Celebratora. Może się uda, tylko musimy poszukać innego dostawcy bo hurtowni z którą współpracujemy nie udało się.
Comment
-
-
Dzisiaj do naszego magazynu wjedzie dostawa z 14 różnymi piwami warzonymi przez włoski browar Toccalmatto (2 z piw są warzone w kolaboracji):
Ambrosia,
B Spice Invader,
Folie a Deux (Toccalmatto & Montegioco),
Grand Cru,
Grooving Hop,
Jadis,
ReHop,
Rude Boy,
Sibilla,
Skizoid,
Stray Dog,
Tained Love (Toccalmatto & Extraomnes),