Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona
Wyświetlenie odpowiedzi
Jedzenie w polskich piwiarniach
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziŻaden z krajowych "multitapów" nie prowadzi ciepłej kuchni o ile dobrze kojarzę.
Źle kojarzyszMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Spacerując po krakowskim Kazimierzu polecam Szynk. Wspaniałe domowe jedzenie (w dobrych cenach )możecie popijać trzema rodzajami lanego Zawiercia, który wszystkim akurat tu smakuje najlepiej No i plusem jest też to, że nie ma wrzeszczących małolatów i panów chwalących się legitymacjami pewnych szanownych stowarzyszeń jak to bywa w okolicznych multicośtam...
Chyba się już starzeję...„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
tak jeszcze dodając do tego co napisał wcześniej Szef to nawet jeśli byśmy chcieli (choć nie chcemy) to i tak nie ma na to miejsca, nie mamy zaplecza odpowiedniego, sanepid by się nie zgodził na jakąkolwiek inną formę jedzenia poza tym, przy weekendzie ledwo dajemy radę we dwie za barem to jeszcze przy robieniu jedzenia to już w ogóle zrobiłby się chaos
PS. w formie żartu, Michał po prostu dba o nasze tyłki bo gdybyśmy miały za barem jedzenie to pewnie byśmy siedziały i jadły) a społeczeństwo grubnie
PS2. zawsze można sobie zamówić chińczyka, pizzę lub kebaba
PS3. Docent szczupły jest i widzicie jak mu włosy rosną jak na drożdżach zamiast tyłka;P
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Po_Drugiej_Stronie_Lustra Wyświetlenie odpowiedzi
PS3. Docent szczupły jest i widzicie jak mu włosy rosną jak na drożdżach zamiast tyłka;PPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Po_Drugiej_Stronie_Lustra Wyświetlenie odpowiedzitak jeszcze dodając do tego co napisał wcześniej Szef to nawet jeśli byśmy chcieli (choć nie chcemy) to i tak nie ma na to miejsca, nie mamy zaplecza odpowiedniego, sanepid by się nie zgodził na jakąkolwiek inną formę jedzenia poza tym, przy weekendzie ledwo dajemy radę we dwie za barem to jeszcze przy robieniu jedzenia to już w ogóle zrobiłby się chaos
PS. w formie żartu, Michał po prostu dba o nasze tyłki bo gdybyśmy miały za barem jedzenie to pewnie byśmy siedziały i jadły) a społeczeństwo grubnie
PS2. zawsze można sobie zamówić chińczyka, pizzę lub kebaba
PS3. Docent szczupły jest i widzicie jak mu włosy rosną jak na drożdżach zamiast tyłka;P"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Po_Drugiej_Stronie_Lustra Wyświetlenie odpowiedzizawsze można sobie zamówić chińczyka, pizzę lub kebaba
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kloss Wyświetlenie odpowiedziDo Waszego lokalu można zamówić jedzenie z zewnątrz?
Zdaje mi się, że widziałem jak ktoś wchodził z pizząKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedziZdaje mi się, że widziałem jak ktoś wchodził z pizzą
Comment
-
-
Nie ma w tym niczego nadzwyczajnego. Knajpy, które zarabiają tylko na piwie muszą przytrzymać głodnych klientów u siebie. Bo pójdą na jedzenie ... i piwo gdzie indziej. Nie wiem jak sanepid się na to zapatruje, ale w większości przypadków i tak o tym nic nie wie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Po_Drugiej_Stronie_Lustra Wyświetlenie odpowiedzitylko czasem (zależy to od tego czy jesteśmy głodne) wprowadzamy cło tzn np. jeden kawałek pizzy dla nas
Comment
-
Comment