Pub, mecz i dobre piwo - gdzie w Krakowie?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • joonecky
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.11
    • 1

Pub, mecz i dobre piwo - gdzie w Krakowie?

Mam pytanie do userów z Krakowa. Otóż nie będzie mi dane obejrzeć jutrzejszego Gran Derbi w domu, z racji wyjazdu do Krakowa. Czy jest jakiś godny polecenia lokal, gdzie puszczają mecze i nie trzeba się mordować z Kasztelanami i innymi Tyskimi?

Related Topics

Collapse

• masumi
    2020.02.15 - XXVI Międzynarodowa Giełda Birofilistyczna w Krakowie
    masumi
    Witam.
    Mam przyjemność poinformować i zaprosić na XXVI Międzynarodową Giełdę Birofilistyczną w Krakowie
    Data: 15. 02. 2020 r.
    Adres: ul. Reymonta 15, Kraków
    Czas: w godz. 7,00 - 12,00
    Wejściówka 5 zł
    Rezerwacja stolików 5 zł, (wrzuć info na PW)....
    2020-01-11, 22:26
  • pebejot
    Krzywaczka 948, Browar Alteria
    pebejot
    Kolejny dziwny minibrowar w dziwnym miejscu.
    Krzywaczka to mała wieś na południowy wschód od Krakowa, przez którą przebiega ruchliwa droga krajowa nr 52 Kraków - Bielsko-Biała.
    Minibrowar mieści się w nowopowstałym potężnym, czterokondygnacyjnym budynku.
    Dookoła jest...
    2024-10-13, 22:31
  • warsawcity
    Sprzedam butelkę ze składu J. Ripper w Krakowie, koniec XIX - pocz. XX w.
    warsawcity
    Sprzedam unikalną butelkę ze składu J. Ripper w Krakowie, który prowadził m.in. sprzedaż piwa Okocimskiego i Pilzneńskiego. Butelka jest w bardzo dobrym stanie, posiada jedynie liczne drobne ryski. Wykonana ze szkła w kolorze miodowym, zamykana była na korek, ma bardzo masywne denko, wysokość:...
    2018-04-25, 10:48
  • e-prezes
    Wąsosz (?), Wawelskie AIPA
    e-prezes
    Piwo dystrybuowane wokół Krakowa i w nim zapewne przez podmiot/hurtownię z Krakowa. Są dedykowane szklanki. Tu wyłapane w lecie pod miastem w Zielonkach.

Generalnie cieszy mnie to, że nie tylko mierne piwa są oferowane w lokalach gastro poza centrum miasta. Ja byłem dość mocno...
    2023-01-29, 17:02
  • dadek
    Zator, Stanisława Staszica 33, Browar Brokreacja
    dadek
    Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego w czasie naszej...
    2024-11-19, 04:20
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...