Ranking lokali Newsweeka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • leona
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.07
    • 5853

A może poczekać jeszcze z 8 lat?

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
      Ukraina, Kijów, Michaiła Drahomanova 31G, Pivna Duma.
      bastion
      Po niezbyt udanej wizycie w Kulcie, udałem się w inną część kijowskich blokowisk, ale w przyjemniejszej okolicy.
      Przed lokalem jest jeziorko i park który w sobotni gorący wieczór zapełnił się licznymi bywalcami.
      Budki z fast-foodami miały swoje żniwa a w ich okolicy jakaś...
      2023-09-12, 21:15
    • Warzywo
      Czechy - praktyka
      Warzywo
      Na feriach będę w Ustroniu i klasycznie robimy wycieczkę do Cieszyna i mam pytanie czy w Czechach rzeczywiście przestrzegają segregacji i sanitaryzmu bo nie chciałbym się odbić od lokali. W Polsce praktycznie w lokalach nikt nie pyta o kenkarty i nie trzeba mieć twarzy w szmacie ale jak to...
      2022-01-25, 17:13
    • becik
      Patrol piwny - Armenia
      becik
      Z opóźnieniem ale lepiej późno niż wcale.
      Piwna scena w Armenii do szczególnie wyjątkowych czy ciekawych nie należy, rynek zdominowany przez Kilikię, Gyumri czy Kotayk. Jeśli w knajpach czy ogródkach coś serwują, to 90% powyższe browary.
      Na coś innego można czasem trafić...
      2018-01-06, 15:36
    • heckler
      Jihlava, Pávovská 3106/19, Horácký minipivovar
      heckler
      Kontynuacja wątku Czechy, Chlum, Chlum 8, Horácký minipivovar

W związku z tym, że browar działa dalej, tylko pod innym adresem bardzo proszę o jego zmianę w tytule wątku, lub przeniesienie opisu i założenie nowego tematu.
      Obecny adres browaru to: Pávovská 3106/19 Jihlava.
      ...
      2019-10-19, 09:03
    • VanPurRz
      Listopadowe krakowskie impresje
      VanPurRz
      Po kilku latach, wykorzystując długi listopadowy wykend, odwiedziliśmy C.K. Kraków Kocham to miasto, jego uliczki, Planty, Stare Miasto, Kazimierz, Podgórz, Błonia, knajpy, nocne spacery, nawet tłum turystów tu jakoś mi pasuje. Hitem zwiedzania było Muzeum w podziemiach Sukiennic, dużo...
      2015-11-13, 00:11
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...