A ty mfraczek chcesz, żeby wszędzie było tak jak poniżej
Knjapy z darmowym Wi-Fi
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mfraczek Wyświetlenie odpowiedzirozumiem, że na mecz do knajpy też mam nie chodzić, bo po co oglądać idiotów biegających po boisku, skoro można patrzeć w głąb kufla i delektować się widokiem bąbelków?
Wspólne oglądanie meczu w knajpie czy słuchanie muzy ma sens bo są jakieś WSPÓLNE emocje (często przekladające się na zwiększenie spożycia ) .Nie za bardzo jednak (ale może to już wiek) czuje emocje gdy grupa kilku kolesi przy stole gapiła by się z wypiekami na twarzy w 14-to czy nawet 17-calowy monitor laptopa z programem odbierającym czyjąś pocztę mailową czy ogolnie z jakąś stronką www. Pomijam już kwestię ewentualnego rozlania się piwska na klawikord lub innego uszkodzenia sprzętu na skutek jakiś bardziej "emocjonalnych" reakcji. W przypadku zawieszonego pod sufitem TV czy wieży za barkiem raczej takie uszkodzenia są znacznie mniej prawdopodobne.
Dla netoholików i japiszonów można jednak wprowadzić sprzedaż piwa w kawiarenkach internetowych.
Tak czy siak jesli ktoś ma info nt Wi-Fi w danej knajpie to opisując ją w sumie mogł by i o tym wspomnieć choć dla mnie osobiście akurat była by to informacja bezużyteczna.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziAle plusa za jej fajnośćMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
ale tak serio, dziwni jesteście. co wam przeszkadza, że w lokalu jest wi-fi, a na drzwiach wisi np. nalepka free wi-fi? jak nie chcesz, nie korzystasz. a teraz wyobraźcie sobie sytuację, że jedziecie na delegację, do obcego miasta, rozumiem, że każdy z was maszeruje do knajpy zapoznawać się z tubylcami, co? ironizuję, ale dobrze sobie przed wyjazdem zobaczyć, w których miejscach jest bezpłatny net.
a do kolegi petrusa33 - jakże błądzisz, przyjacielu! tego lata spędziłem całe 2 tygodnie w siedmiogrodzie, całkowicie odcięty od netu i poczty. raz co prawda w mieście urodzin vlada drakuli próbowałem skorzystać z wi-fi w kawiarni, ale komórka chodziła tak wolno, że dałem spokój. tak więc bez przesady, nie jestem jakimś geekiem. mówię tylko o możliwości. skoro można pisać, że w knajpie są piłkarzyki albo bilard, to można też chyba wspomnieć o innych udogodnieniach dla klientów, czyż nie?fratschke
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziA ty mfraczek chcesz, żeby wszędzie było tak jak poniżejfratschke
Comment
-
Comment