Szanowni koledzy,milosnicy dobrego piwa,podajcie namiary na dobre lokale w województwie.
Lista dobrych lokali w Świętokrzyskiem
Collapse
X
-
Niestety wygląda to marnie.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
-
-
Będąc wczoraj w Sandomierzu natknąłem się na winiarnię w której co prawda piwa nie leją, ale jest kilka ciekawych piw z butelki. Lokal jest zaraz koło rynku na ulicy Sokolnickiego. Widziałem Ambery, Ciechany, Lwówki, trochę zagranicy.
Sam wziąłem Johannesa za 8 zeta w mrożonym kuflu. W zasadzie to chyba jedyne miejsce gdzie można wypić coś innego poza 3 i perłą.MM961
4:-)
Comment
-
-
Bardzo polecam w Kielcach lokal WOOR, Plac Wolności 1.
Byłem w lutym na otwarciu i z kija był Rybnicki Full i chyba jakaś Łomża. Ponadto w butelkach więcej rodzajów Łomży (to akurat tak sobie) i szeroki asortyment Ambera - pamiętam żywe, grand imperial porter w bardzo dobrych cenach.
W ogóle lokal super, dobra muzyka, dużo koncertów, sala dla palących jeśli lubisz itp.
Comment
-
-
Panowie załóżcie proszę oddzielna wątki opisujące te lokale w poddziale Świętokrzyskie - tam aż wieje chłodemŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment