Ocypel, zbiorczo

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Ocypel, zbiorczo

Nie ma co opisywaĆ , ale skoro się było... Kilka knajpek, w tym w ośrodkach, generalnie na przemian Specjal, Warka, Żywiec, i wyroby z KP.Piszę o lanych oczywiście.Generalnie jeśli chodzi o lane pustynia piwna
    Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2011-07-09, 08:32.

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Related Topics

Collapse

• dadek
    Belgia, Bruksela, Alsembergse Steenweg 75, Beerstorming
    dadek
    Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...
    Start
    2024-10-15
    Koniec
    2024-10-15
    2024-10-16, 02:03
  • pebejot
    Mołdawia, Kiszyniów, Stefan cel Mare si Sfant Boulevard 71, Keller Holz
    pebejot
    Kolejny minibrowar o olbrzymim potencjale, otwarty w 2021 roku.
    Firmowy lokal mieści się na najbardziej reprezentacyjnej ulicy w Kiszyniowie w odległości 2 km od dworca kolejowego.
    Po przekroczeniu progu poczułem jak bije we mnie atmosfera niedoskonałości samego siebie.
    Jest...
    2024-01-06, 21:27
  • e-prezes
    Amarcord, Bad Brewer IPA
    e-prezes
    "Bad Brewer" to linia piw warzonych w Birra Amarcord. Przez chwilę myślałem, że to jakiś pseudo kontrakt, bo na mapie Pendiego jest googlowska "szpilka z kieliszkiem" obok lokalizacji browaru Armacord, a sam adres jaki podano na stronie badbrewer.com to hala targowa w Riminii....
    2023-02-14, 17:08
  • e-prezes
    Włochy, Mediolan, Camillo Golgi 60, Birrificio Lambrate
    e-prezes
    Nie wiem jak tam trafiłem, ale z racji, że nocowałem w okolicy trudno było nie wpaść następnego dnia, gdy pub przy Adelchi 5 był jeszcze nieczynny, jak większość innych browarów i knajpek w tej części miasta. Czynny jest od 12, więc część wpada tam na lunch, a młodzież po zajęciach....
    2022-10-21, 13:34
  • dadek
    Czechy, Karlštejn 109, 1.Karlštejnský mikropivovar
    dadek
    Karlštejn to jeden z najbardziej znanych i odwiedzanych przez turystów zamków w Czechach. Podążają oni ku niemu w górę wzdłuż Budňanského potoku jedyną główną ulicą miasteczka pełną knajpek, restauracji i sklepików z pamiątkami. W jednym z nich w połowie 2020 roku oficjalnie zaczął...
    2022-10-02, 22:04
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...