Nie ma co opisywaĆ , ale skoro się było... Kilka knajpek, w tym w ośrodkach, generalnie na przemian Specjal, Warka, Żywiec, i wyroby z KP.Piszę o lanych oczywiście.Generalnie jeśli chodzi o lane pustynia piwna
Ocypel, zbiorczo
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe
. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...
-
Channel: Belgia
-
-
Kolejny minibrowar o olbrzymim potencjale, otwarty w 2021 roku.
Firmowy lokal mieści się na najbardziej reprezentacyjnej ulicy w Kiszyniowie w odległości 2 km od dworca kolejowego.
Po przekroczeniu progu poczułem jak bije we mnie atmosfera niedoskonałości samego siebie.
Jest...-
Channel: Mołdawia
-
-
"Bad Brewer" to linia piw warzonych w Birra Amarcord. Przez chwilę myślałem, że to jakiś pseudo kontrakt, bo na mapie Pendiego jest googlowska "szpilka z kieliszkiem" obok lokalizacji browaru Armacord, a sam adres jaki podano na stronie badbrewer.com to hala targowa w Riminii....
-
Channel: Włochy
-
-
Nie wiem jak tam trafiłem, ale z racji, że nocowałem w okolicy trudno było nie wpaść następnego dnia, gdy pub przy Adelchi 5 był jeszcze nieczynny, jak większość innych browarów i knajpek w tej części miasta. Czynny jest od 12, więc część wpada tam na lunch, a młodzież po zajęciach....
-
Channel: Włochy
2022-10-21, 13:34 -
-
Karlštejn to jeden z najbardziej znanych i odwiedzanych przez turystów zamków w Czechach. Podążają oni ku niemu w górę wzdłuż Budňanského potoku jedyną główną ulicą miasteczka pełną knajpek, restauracji i sklepików z pamiątkami. W jednym z nich w połowie 2020 roku oficjalnie zaczął...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.