Samotnie na piwo - gdzie?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • buraczek
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.05
    • 4

Samotnie na piwo - gdzie?

Hej!
    Z góry przepraszam, jeśli temat nie w tym dziale, ale nie mogłam się zdecydować, czy dać do Warszawy czy do pytań :/

Możecie polecić jakieś fajne miejsca w Warszawie, gdzie można się samemu wybrać na dobre piwo? Ja wiem, że wszędzie można się samemu wybrać, ale może są jakieś miejsca, w których można sobie usiąść przy barze, pogadać z barmanem, miejsca w których jest przyjazna atmosfera?

Mam kilka ulubionych miejsc z fajnymi piwami w Warszawie ale bardziej do chodzenia z kimś, bo samemu czuję się jak głupek
  • Radical
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2008.03
    • 145

Zawsze mogę się przyłączyć
    Radical.

Comment

• buraczek
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2011.05
      • 4

Dobra
      Niemniej jakby komuś coś przyszło do głowy, to chętnie poznam Czasem tak bardzo spontanicznie wieczorem mam ochotę na piwo nie-w-domu i wtedy by mi się przydało takie miejsce.
      Bo w Czeskiej Baszcie chyba nie ma krzesełek przy barze? Czy są? Bo tam całkiem kontaktowi i weseli ludzie z tego co kojarzę...

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Zator, Stanisława Staszica 33, Browar Brokreacja
        dadek
        Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego w czasie naszej...
        2024-11-19, 04:20
      • dadek
        Niemcy, Knallhütte 1, Hütt Brauerei
        dadek
        W północnej Hesji zbyt wielu browarów nie znajdziemy, a do policzenia takich średniej wielkości nie są potrzebne nawet wszystkie palce jednej ręki. Hütt, z tradycją warzenia od 1752 roku i produkcją około 80 tyś. hl rocznie, jest więc rodzynkiem na tym terenie. Browar mieści się tuż...
        2024-09-03, 02:08
      • abelincoln
        Nowa Zelandia, Christchurch, 380 Colombo Street - Two Thumb Brewing on Colombo
        abelincoln
        Taki lekko starający się wyglądać na undergroundowy pub, ale patrząc po ofercie koktajli - raczej to dla wyrośniętych hipsterow.

Dużo miejsca w środku oraz ogródek na zewnątrz. W środku jeden barman, który niezbyt sobie radził - jeśli trafiła mu się kobieta, to obsługiwał ją...
        2023-11-27, 18:12
      • dadek
        Belgia, Gent, Dok Noord 4B (Hal 16), Dok Brewing Company
        dadek
        Tereny poprzemysłowe otoczone kanałami na północ od centrum miasta. Stare budynki fabryczne wykorzystano jako knajpy, restauracje, sklepy, galerie i centra zabaw. Jest też i browar z wyszynkiem na miejscu w dużej hali z charakterystycznymi świetlikami na dachu. Można tu dojechać tramwajem nr....
        2024-09-19, 02:44
      • dadek
        Praha-Klukovice, Do Klukovic 305, Pivovar Prokopák
        dadek
        Ktoś kto tu jeszcze nie był, a został w ten rejon Prahy przywieziony z zawiązanymi oczami, nigdy by nie uwierzył, że jest w stołecznym mieście. Dość wąska, około 6-kilometrowa dolina (Prokopské údolí), którą płynie Dalejský potok to przyrodnicza perełka zachodnich rubieży Prahy....
        2022-10-02, 03:57
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...