Lokal zakończył działalność - temat do zamknięcia.
Nowy Sącz, Wazów 8, Beer Factory [zamknięte]
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Typowy lokal kraftowy nad rzeką Avon, przypominający mi nieco estoński browar Pohjala, z dwupoziomową imprezownią i wielkim barem na dole. Z góry zaś doskonale widoczny cały sprzęt, na górze jest też znacznie spokojniej. Dużo przestrzeni i duży wybór piw, klientela liczna, głównie około...
-
Channel: Wielka Brytania
-
-
Szukam szkła: Pinta edel goblet oraz Pinta miesiąca 2017
...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2024-01-13, 18:55 -
-
Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
-
Channel: Małopolskie
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment