a czy bierhalle przy placu konstytucji jest już otwarte ? wiadomo że to sam lokal podobnie jak na Nowym Świecie, ale zawsze można się napić ich piwa w samym centrum...
Warszawa, Marszałkowska 55/73, Bierhalle [zamknięte]
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje! -
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Poniedziałek - Czwartek, 15-17, wszystko w menu 50% taniej. Włącznie z piwem. To jest bardzo dobra oferta."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...Comment
-
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
KONSUMENCKI KONKURS PIW
49. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO CHMIELARZY I PIWOWARÓW „CHMIELAKI KRASNOSTAWSKIE 2019”
PIWA ZGŁOSZONE
Piwa dolnej fermentacji:
Kategoria 1 Piwa jasne w stylu Light Beer o zawartości alkoholu do 3,9% obj.
1. Primator Pumpa – Pivovar... -
Specjalna oferta jednego z młodszych browarów Magic Road
-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-11-09, 09:48 -
-
Kolejny rok z rzędu...
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...-
Channel: Wielkie uaktualnienie 2015
-
-
Browar restauracyjny znajdujący się przy pl. Trzech Krzyży.
Sama restauracja to nowoczesny, przeszklony piętrowy lokal. Na dole chyba jedna duża sala wraz z barem.
Wchodząc po schodach na piętro na wprost znajdziemy przeszklone pomieszczenie gdzie znajduje się cała instalacja browaru....-
Channel: Archiwum
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment