Zapraszamy do naszego pubu umiejscowionego w wierzycy mostu poniatowskiego na skrzyżowaniu ul. Kruczkowskiego i al. 3maja. W tej chwili posiadamy lane raciborskie oraz tuchera ponadto wybór piw butelkowych polskich i niemieckich. Otwarte codziennie od 18tej. Zapraszamy.
Warszawa, Most Poniatowskiego - wieżyca 14, Berlin-Warszawa Express [zamknięte]
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
-
Wierzyca to nazwa rzeki przepływającej przez moje miasto, a do niedawna także nazwa klubu piłkarskiego
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Wczoraj przyjechała nowa dostwawa raciborskiego plus Pinta- koniec świata, atak chmielu oraz wyborny apetyt na życie, zapraszamy.Comment
-
dziś dostawa niemieckich butli: lederer, tucher, maisel's, berliner kindl oraz tucher pszeniczny z beczki.Comment
-
dostawa piw w butli: schneider weisse 6tka i 7ka, Berliner Kindl Bock i Pilsner, Paulaner Salvator, Kapuziner Weißbier z polskich: jurajskie bursztynowe, pinta- atak chmielu, ognie szczęścia, koniec świata, miłosław a niebawem ciechan grand prix.Comment
-
W tej chwili mamy ok. 40 różnych piw butelkowych min. pinta, ale borwar, miłosław, kormoran, berliner, shneider weisse, tucher, krombacher, aecht schenkerla, bitburger, meisel weisse jest tego trochę a repertuar cały czas się powieksza.Comment