Klimatyczna żeglarska knajpa z kilkoma regionalnymi z flaszki, na pewno Skalaki i Miłosław. Śliwowica b. przyjemna. Na oko powyżej 60%. Otwarte od piątku do poniedziałku rano non-stop. Na bydgoskiej piwnej pustyni miejsce warte zapamiętania.
Bydgoszcz, Podwale 8, Sailing [zamknięte]
Collapse
X
-
Zgroza, czemu opisujesz inny lokal niż w temacie?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
No to sorry, ale nie jest to ten sam lokal, co najwyżej ten sam właściciel.
Załóż nowy temat, ten zamykamy.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Była Toruń to musi być i ten no Bydgoszcz. :d
Jak bedziesz szwendał(a/o) się piwnie po Bydgoszczy w piątek ew. sobotę to może udałoby się wspólnie wychylić kufelek. Nie deklaruję miejsca i godziny, gdzieś tam bedziemy peregrynować po okolicy. Można się wpisać lub zostawić...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
2023-09-14, 19:28 -
-
Odwiedzone we wrześniu, zapomniałem opisać a miejsce jest warte zajrzenia. W ofercie kilka piw z browarów Mykulin i Veles, Dwa lub trzy krany i do tego trochę butelek.
Smaczna kuchnia, miła obsługa, cenowo całkiem pzyjaźnie. Jest zacieniony ogródek przed lokalem.
...-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
2024-03-24, 13:22 -
-
Session IPA (NEIPA)
Chmiele: Azacca, Citra, Mosaic.
Zawartość alko 4.8%
Piana - większa na początku potem niepełna warstewka.
Lacing - trochę było.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony żółty.
Aromat - cytrusy, egzotyka i zioła.
Smak...-
Channel: Piwo - konkretnie
2023-12-02, 16:32 -
-
Robiąc przeszwend po bygdoskich lokalach z ciekawszym piwem trafiliśmy w Ogień.
Właściwie to głód był naszym przewodnikiem na pierwszym miejscu a na drugim piwne pragnienie. Pizza wychodzi im świetnie, bez 2 zdań.
Piwnie to jest kran z Moczybrodą - czas serferów....-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
2023-10-17, 20:26 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment