Gdańsk, Podgarbary 10, Bohemia Beer Cafe [zamknięte]
Collapse
X
-
I to jest przestroga dla innych. Nie słuchasz podszeptów Adama - kończysz niczym Bohemia.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Related Topics
Collapse
-
Lokal firmowy browaru Brauhaus Sternen z miasta Frauenfeld, znajdujący się w Winterthur.
Dojście z głównego dworca kolejowego zajmuje kilka minut, lokalizacja bardzo przyjemna, przy samej starówce.
Lokal jest niewielki, ale oferuje dość spory ogródek, gdzie piwo spożywa się w...-
Channel: Szwajcaria
2023-09-05, 05:09 -
-
Na to piwo z saksońskiego browaru w Großröhrsdorf nie mogłem trafić przez lata.
O ile lodowe koźlaki są dość znane w Niemczech, to lodowe lagery (amerykańska moda l. 90-tych) już niekoniecznie.
I choć raczej to domena amerykańskich koncernów, to zastanawiałem się jak to może...-
Channel: Niemcy
-
-
Do stycznia 2020 roku pod tym adresem przez 27 lat działał Novoměstský pivovar. Był to pierwszy nowy browar otwarty w Pradze w XX wieku (jesień 1993).
Powodem zamknięcia było podobno wygaśnięcie umowy wynajmu lokalu, ale jak było na prawdę pewnie się nie dowiemy.
Nowa...-
Channel: Czechy
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Festiwal Alkoholi HEVELKA - piwa rzemieślnicze, kraftowe destylaty, cydry i miody pitne, wino, foodtrucki oraz liczne atrakcje, takie jak koncerty muzyki klasycznej i jazzowej, Strefa Gier Planszowych, prelekcje i degustacje.
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-03, 18:06 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment