W Banku Piwa obok rynku lane brackie jest za 5 zł.
Rzeszów, Joselewicza 2, Bank Piwa [zamknięte]
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Pierwsze słyszę o Banku Piwa, ale dawno na Rynku nie byłem, co to za lokal? Z jedzeniem?* Mając dwa kroki złotówkę odżałujęMyślałem, że gdzieś po 3-4 chodzi
*sprawdziłem na FB, ani słowa o jedzeniu (a piszą, że na miejscu Czarnego Kota, a tam to była restauracja)Mały porterek-przyjaciel nerek -
Rzeszów, Joselewicza 2, Bank Piwa
Z informacji na facebooku można wywnioskować, że to prawie multitap, ale nie wiem ile mają kranów. Wymieniają następujące marki:
- Brackie
- Żywiec
- Królewskie
- Guinness
- Paulaner
- Holba
- Litovel jasny
- Litovel ciemny
Ostatnio podpięto tam także Pernstejna, zapewne za jedno z powyższej listy
Czynne:
nd-cz: 16-2, pt-sb: 16-5
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Related Topics
Collapse
-
Piwo ma upamiętniać założyciela browaru Josefa Svozila
Na polskiej stronie browaru nie ma informacji, że jest w butelce:
https://www.litovel.cz/pl/litovel-josef
Natomiast na czeskiej jest już butelka:
https://www.litovel.cz/cs/nase-pivo/litovel-jo...-
Channel: Czechy
-
-
Podkarpacki Klub Birofilów serdecznie zaprasza wszystkich na 11 Międzynarodową Rzeszowską Giełdę Birofiliów!Start2025-03-29Koniec2025-03-29AdresRzeszów, Krakowska 289, Podkarpacka Okręgowa Izba Inżynierów Budownictwa
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Podkarpacki Klub Birofilów serdecznie zaprasza wszystkich na 9 Międzynarodową Rzeszowską Giełdę Birofiliów!
Kiedy? 25 marca 2023
Gdzie? ul. Krakowska 289, Rzeszów
Budynek Podkarpackiej Okręgowej Izby Inżynierów Budownictwa
W godzinach od 8:00 do 13:00
Głównym...-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2022-11-07, 17:12 -
-
Warto zacząć może nie od tego, że browary zgłaszające akces spływały bardzo powoli (dzień przed Festiwalem wyglądało, że będzie z osiem), ale od fatalnej logistyki-rok temu były siedziska stoliki itd, a teraz tylko takie stoliki wyższe i też nie za dużo i niestety jak na raucie-na stojąco....
-
Channel: Festiwale piwne
2024-07-07, 17:28 -
-
Sklep zlokalizowany w "nowym" osiedlu APKLAN, obok stadionu Stal Rzeszów i McDonalda.
Bardzo mocno wyróżniają się na tle sieci zwłaszcza w Rzeszowie gdzie ciężko jest uświadczyć jakąkolwiek premierę.
W ofercie ok 300 różnych pozycji. Zaczynając od podstawowych piw...-
Channel: Podkarpackie
2020-11-07, 12:17 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment