Polecam nową knajpę z lanymi piwami craftowymi, 6 nalewaków.Obecnie na kranach BrewDog PUNK IPA, Primator Weizenbier, Pinta A ja pale ale, Miłosłąw Pilzner, Pinta Imperium Atakuje, Fortuna Czarna. W ofercie również piwa butelkowe.
Kielce, Św. Leonarda 16, Pauza [zamknięte]
Collapse
X
-
-
-
a jeśli ktoś po odwiedzeniu P będzie chciał zajrzeć do CBP to na pewno nie zdąży wyjarać szlugi bo jest lekko z górkiComment
-
na kranach aktualnie m.in. sąr.Brew-Summer Ale,Pinta-A Ja Pale Ale,Artezan-Pacific Pale Ale,Rohozec Skalak a z butli m.in:M16,Zabobon,10 Hops,,Apollo,Polaris,Geromino.
Comment
-
Z przykrością zawiadamiam,że pub Pauza został zamknięty,jak sami właściciele stwierdzili nie mieli pomysłu na ściągnięcie klientów a tak o siebie dodam,że mieli mało wiedzy na temat browarów,stylów piwnych itd itp.Temat zamknięty.Comment
Related Topics
Collapse
-
Przez tydzień na kranach w warszawskim Pubie Pinta gościć będą piwa browaru Funky Fluid
-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2025-01-30, 19:23 -
-
na kieleckim rynku ponownie pojawi się kilkanaście browarów rzemieślniczych z różnych części kraju, a każdy z nich będzie serwował swoje najlepsze piwa! Festiwal Piwa będzie wyjątkową okazją, by w jednym miejscu móc skosztować wszystkich stylów piwnych oraz poznać najnowsze trendy...
-
Channel: Festiwale piwne
2025-02-11, 21:44 -
-
Pojawiło się tych różnych wypustów Pinty w puszkach po różnych marketach, stąd i moje zainteresowanie, podsycone jeszcze kopyrowymi fimami. Tu akurat nabyte w Kaufie, ale chyba dostępne też poza sieciówkami. 9,99-10,99 PLN. Już przy Pinta Starter dla sieci Żabka miałem wątpliwości o...
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
2025.04.05-06- Kielce, III Kielecki Konkurs Piw Domowych
ww.facebook.com/KieleckiKPD
1. Belgian Blond Ale
2. Nowofalowy Pils
3. Helles Bock
4. New Zealand Hazy IPA...2024-12-09, 15:45 -
Schwarzbier z Wieprza (tzn. z browaru w Wieprzu)
13% ekstr.,
5,5% alk.
Aromat - nie jest przesadnie intensywny, słodowy z gorzką czekoladą, ciut palony
Piana - wysoka, średnia trwałość, dłuższa koronka, trochę zostaje na szkle
Barwa - praktycznie czarna,...-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-12-03, 00:04 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment