Kraków, Św.Anny 4, The Dorsz [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • VanPurRz
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2008.09
    • 4229

Kraków, Św.Anny 4, The Dorsz [zamknięte]

Klasyczne (i dobre, z wyborem ryby która ma być użyta) fish and chips plus inne dania z ryb (bardzo dobry dorsz pieczony). Wystrój to pewnie ktoś nazwie stołówką, mnie pasował. Do picia, UWAGA, klasyczny lekki ale z browaru Twigg (piwa z tego browaru z beczki widziałem tylko tu i w TEA Time, nie licząc czasowej obecności na Małym Rynku na stoisku podczas Targów). Bardzo smaczne i pasujące do podawanych dań.
    Frytki własnej roboty.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Ahumba; 2025-02-16, 17:51.
    "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19292

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
    Wystrój to pewnie ktoś nazwie stołówką(...)
    Czy ja wiem?! Jest klimatycznie, choć za jasno, ale to knajpa jedzeniowa, więc oświetlenie powinno być silniejsze.

Comment

• Vortex
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2011.12
      • 153

Z lokalem zapoznałem się wyłącznie od strony kulinarnej - na Twigga się niestety nie załapałem, był Okocim i chyba coś jeszcze ale nie zwróciło mojej uwagi. Co do jedzenia to ilościowo na pewno można się najeść, cenowo znośnie, jak dla mnie jedzenie trochę zbyt tłuste - sam pan z obsługi który przyjmował zamówienie powiedział że jedzenie jest robione na tłuszczu jak w McDonaldzie i to dało się wyczuć.

Jeszcze kwestia lokalizacji: dokładny adres to chyba będzie ul. Św. Anny 4.
      Ostatnia zmiana dokonana przez Vortex; 2015-11-30, 23:11.

Comment