Tarnów, Wekslarska 2 , MultIbu [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Puszek_72
    Porucznik Browarny Tester
    • 2012.02
    • 269

Odwiedziny numer dwa, trochę przypadkowe spóźniłem się na autobus
    Na plus czeskie lagery jako piwo poniżej 10, przykre że to nie polskie ale wybór marny w tym segmencie jest niestety.
    Jak widziałem próbnik cieszy się niezłym wzięciem wiec dobry pomysł.
    Frekwencje nieco lepsza ale dalej jak na piątek szału nie było.

ps
    Co do reklamy, zajarzyłem na wszego facebook, dalej plaża

Comment

• orbit
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2015.06
      • 15

Tak jakiś czech będzie zawsze z wielu powodów z polski poza craftem nie ma sensu nic brać.
      co do fb to kampania jest w trakcie produkcji jednak na szał bym nie liczył fb nie jest mimo wszystko dobrym medium reklamowym ta "lajki" w większości są martwe, ale nie odpuszczamy także tego.
      Deska się przyjeła fakt to fajna opcja

Z drugiej strony zobacz jakie jest w Tarnowie liczne społeczeństwo craftowe ile osób się w tym poscie wypowiedziało?

Comment

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
        Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
        Serokomlak
        Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
        2025-01-19, 21:34
      • heckler
        Krnov, Říční okruh 123/10, Minibrowar Arogant [zamknięte]
        heckler
        Małe, przygraniczne miasteczko Krnov może poszczycić się drugim browarem. Arogant, taka nazwę dla browaru wymyślił właściciel i mieści się on w pięknym, starym budynku dawnego lodowiska. Jak na początku rozmowy podkreślił Petr, browarek jest mały, ale mój, a na dodatek powstał bez...
        2023-09-12, 08:52
      • telek
        Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
        telek
        Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
        2023-08-28, 19:07
      • ART
        Jemielnica, Borek 9, Browar Rojber [zamknięte]
        ART
        30 października cichaczem zadebiutował nowy browar rzemieślniczy w mojej okolicy - Browar Rojber.

Usytuowany pod adresem Borek 9 w Jemielnicy.

Od dwóch lat powstawał a teraz wreszcie hula i można napić się 3 piw na początek - Weizen, Pils i APA.

Rojber...
        2021-11-07, 17:28
      • kosher
        Warszawa, Okrętowa 54, Czeskie Kufle [zamknięte]
        kosher
        Dawna Lady Chmiel kilka lat temu po zmianie właścicielskiej stała się Czeskimi Kuflami.
        Na szczęście dobry duch wnętrza nie odleciał. Sąsiedzkie klimaty, dużo stałych bywalców z pobliskich osiedli.
        Elastyczni właściciele, szybko przechodzą na Ty, warto usiąść przy barze...
        2021-05-25, 13:31
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...