Nowy pub na Ursynowie tuż koło ronda Płaskowicka.10 kranów /Spirifer , Rowing Jack, Primator/, też na wynos w Petach , choć ceny tych ostatnich są absurdalne /cena piwa w pubie razy 2 czyli większość 26 zł/. Miła obsługa , cicha muzyka /głównie jazz, żadnego łomotu/ w głośnikach, 2 stoliki /na razie/ na zewnątrz. Czynne 11-22. Ogólnie - spokojne, sympatyczne miejsce, które razem z pobliskim Pociągiem do Piwa /czynnym do 24.00/ mogą uczynić popołudnie i wieczór na Ursynowie miłym przeżyciem.
Warszawa, AL. KEN 52, The Beer [zamknięte]
Collapse
X
-
O, Purc marnotrawny wrócił- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Punkt od jakiegoś czasu już nie istnieje. Powodów nie udało mi się wyjaśnić...Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
Related Topics
Collapse
-
Ciekawy browar, a właściwie mikrobrowar, działający od 2023 roku w Bieruniu.
Znajduje się w restauracji "Stylowa" w sporym budynku vis a vis centralnego przystanku autobusowego.
Przez cały dzień są dogodne i dość częste połączenia do Oświęcimia i Tychów. Dojazd...-
Channel: Śląskie
-
-
Pub położony w turystycznym epicentrum stolicy. Boczna uliczka, rzut kapslem od centralnego bulwaru Stefan cel Mare. Mieści się w niewielkiej drewniano-szklanej przybudówce.
Sam browar znajduje się w słabo skomunikowanym miejscu zatem jest to idealne miejsce na spróbowanie wyrobów z Litry....-
Channel: Mołdawia
-
-
Niby na liście jest, ale chyba nikt wcześniej nie opisał, pozwalam sobie więc to uczynić
.
Giedlarowa to wieś w powiecie leżajskim, gdzie nieco na tyłach sklepu "Stokrotka" mieści się browar restauracyjny "Zakarczmie".
Lokalizacja trochę utajniona, bo w tym...-
Channel: Podkarpackie
-
-
lokal wykluł się nie w porę, bo w marcu
ale jednak przetrwał, odpalił w kwietniu
znajduje się w parterowym pawilonie
tuż za linią pawilonową na jana pawła
formuła jest pośrednia sklepowo-barowa
i takież mamy ceny, z końcówkami w gr.
tak...-
Channel: Warszawa
-
-
Odwiedzone we wrześniu, zapomniałem opisać a miejsce jest warte zajrzenia. W ofercie kilka piw z browarów Mykulin i Veles, Dwa lub trzy krany i do tego trochę butelek.
Smaczna kuchnia, miła obsługa, cenowo całkiem pzyjaźnie. Jest zacieniony ogródek przed lokalem.
...-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
2024-03-24, 13:22 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment