Łańcut, Plac Sobieskiego 12, Old Pub [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Rzeszowiak
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2009.04
    • 1597

Łańcut, Plac Sobieskiego 12, Old Pub [zamknięte]

To prawdopodobnie jedyne miejsce w Łańcucie (poza storczykarnią) z beczkowym piwem od miejscowego browaru rzemieślniczego J. Michny. W ofercie APA w cenie 8 zl/0,5 l. Bardzo przyjemny ogródek, sam lokal specjalizuje się w hamburgerach. Polecam.
  • Rzeszowiak
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2009.04
    • 1597

Wszystko wskazuje na to, że lokal zakończył działalność.

Comment

Related Topics

Collapse

• Pancernik
      Warszawa, Sokratesa 13D, Lokal's Food Craft Beer [zamknięte]
      Pancernik
      Dość nowe miejsce prawie na końcu świata, czyli gdzieś pomiędzy stacjami metra Wawrzyszew a Młociny.
      Niezbyt duży lokal na parterze bloku (pardą, apartamentowca ), jasny, trochę zbyt mocno oświetlony, przy stolikach miejsce dla ok. 25-30 osób.
      Osiem nalewaków, aktualne piwa...
      2019-11-26, 12:59
    • Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 12:26
    • Serokomlak
      Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
      Serokomlak
      Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
      2025-01-19, 21:34
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...