To prawdopodobnie jedyne miejsce w Łańcucie (poza storczykarnią) z beczkowym piwem od miejscowego browaru rzemieślniczego J. Michny. W ofercie APA w cenie 8 zl/0,5 l. Bardzo przyjemny ogródek, sam lokal specjalizuje się w hamburgerach. Polecam.
Łańcut, Plac Sobieskiego 12, Old Pub [zamknięte]
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Dość nowe miejsce prawie na końcu świata, czyli gdzieś pomiędzy stacjami metra Wawrzyszew a Młociny.
Niezbyt duży lokal na parterze bloku (pardą, apartamentowca), jasny, trochę zbyt mocno oświetlony, przy stolikach miejsce dla ok. 25-30 osób.
Osiem nalewaków, aktualne piwa...-
Channel: Archiwum
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
-
Channel: Islandia
2025-01-19, 21:34 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment