Łańcut, Plac Sobieskiego 12, Old Pub [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Rzeszowiak
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2009.04
    • 1597

Łańcut, Plac Sobieskiego 12, Old Pub [zamknięte]

To prawdopodobnie jedyne miejsce w Łańcucie (poza storczykarnią) z beczkowym piwem od miejscowego browaru rzemieślniczego J. Michny. W ofercie APA w cenie 8 zl/0,5 l. Bardzo przyjemny ogródek, sam lokal specjalizuje się w hamburgerach. Polecam.
  • Rzeszowiak
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2009.04
    • 1597

Wszystko wskazuje na to, że lokal zakończył działalność.

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • Serokomlak
      Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
      Serokomlak
      Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
      2025-01-19, 20:34
    • ART
      Szwecja, Karlskrona, Ronnebygatan 38, The Fox And Anchor
      ART
      Wielokran z ok. 30 pipami, mają tutaj lane m.in. piwa ze swojego nowopowstałego za ścianą browarku - Imperial Brygghus. W zestawie kranowym są dwie brytyjskie pompy na ejle.

Lokal ma trochę dziwaczny klimat - główna sala stylizowana na angielski pub, więc ciemne drewno, przygaszone...
      2023-10-15, 18:37
    • pebejot
      Szwajcaria, Winterthur, Neumarkt 7-11, Brauhaus Winterthur
      pebejot
      Lokal firmowy browaru Brauhaus Sternen z miasta Frauenfeld, znajdujący się w Winterthur.
      Dojście z głównego dworca kolejowego zajmuje kilka minut, lokalizacja bardzo przyjemna, przy samej starówce.
      Lokal jest niewielki, ale oferuje dość spory ogródek, gdzie piwo spożywa się w...
      2023-09-05, 05:09
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...