Krosno, Portiusa 4, Klubokawiarnia Ferment [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Prusak
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 4507

Krosno, Portiusa 4, Klubokawiarnia Ferment [zamknięte]

Jako że miasto stosunkowo niewielkie, chyba warto założyć wątek. Jedna z nielicznych knajp, gdzie w Krośnie można się napic innego piwa niż koncernowe. Co prawda lemingowe klimaty, ale miejsce tuż przy rynku i w lecie ogródek w rynku. Zazwyczaj w stałej sprzedaży Wojkówka, jesienią tego roku pojawiły się też piwa z Dukli.
  • Prusak
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 4507

Niestety, Dukli z kranu brak. Obecnie na kranach Wojkówka i Żywiec. Do tego butelki: Dukla w sześciu wariantach, ponadto po dwie, trzy Pinty, Kormoran, Fortuna, Bielkówko, Ciechan.

Comment

• Pendragon
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛
      • 2006.03
      • 13961

Dukla jest w Krośnie w pubie Parkowa 7.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Prusak
        Major Piwnych Rewolucji
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2005.07
        • 4507

Obecnie tylko koncernówka na kranie i kilka butelek rzemieślniczych.

Comment

• Prusak
          Major Piwnych Rewolucji
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2005.07
          • 4507

Lokal definitywnie padł.

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
            Opole, Krakowska 32, Klubokawiarnia OPO
            ART
            Mają kilka nieobrandowanych kranów z piwami o nazwach IPA, Lager, itp.

Bierzesz taką IPKę i pytasz się z jakiego to browaru. Dowiadujesz się że z Profesji Mówisz że browaru już trochę nie ma... No i otrzymujesz w rewanżu głęboki wzdech zdziwienia przy gorączkowym sprawdzaniu...
            2025-02-19, 19:15
          • Prusak
            Krosno, Lwowska 14, DobryBro
            Prusak
            Juz wcześniej miałem zasygnalizować istnienie tego sklepu, o którym dowiedziałem się zresztą śledząc inne wpisy na forum (dzięki Pankracy).
            Ciekawy melanż, a miły memu srecu: z jednej strony piwa z niemal wszystkich browarów województwa podkarpackiego (poza Czarterem i Mucznem, o...
            2024-09-20, 18:34
          • Alkoneser
            Browary restauracyjne w Polsce
            Alkoneser
            Cześć,
            mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
            2024-08-05, 11:26
          • ART
            Wielkie uaktualnienie 2015 - Z&Z Wojkówka, Wojaszówka Wojkówka 60
            ART
            Kolejny rok z rzędu...

Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
            2014-12-18, 23:13
          • carlsten
            Kupię "IPA Glass" Krosno - pierwsza wersja
            carlsten
            Witam,

chętnie odkupię szklankę z Krosna, dokładnie pierwszą wersję IPA Glass. Moje szkło niestety się stłukło.
            2021-05-12, 13:32
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...