Rzeszów, ul. 3 Maja 22, Kraftmania [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Rzeszowiak
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2009.04
    • 1597

Rzeszów, ul. 3 Maja 22, Kraftmania [zamknięte]

Nowy lokal położony w centrum miasta, przy popularnym deptaku.

Otwarty został w ubiegły piątek, w dniu otwarcia totalny chaos organizacyjny, sam lokal niezbyt przygotowany do przyjęcia klientów. Tym dziwniejsze, że otwarcie było przesunięte o 2 tygodnie.

W ofercie 16 piw lanych, same rzemieślnicze, aż się prosi, aby dodać do oferty jakiegoś czeskiego pilsa oraz piwo pszeniczne. Szeroki wybór browarów, w dniu otwarcia był Bazyliszek, Łańcut, Pinta, Birbant, AleBrowar, Dr Brew i Piwowarownia. O piwach informują na swoim profilu FB, ma być też informacja na ontap.pl. Ceny piw zachęcające, 11-12 zł.

Lokal ma potencjał, ale wiele rzeczy należy poprawić/dopracować.

Godziny otwarcia 15:00 - 01:00.
  • Rzeszowiak
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2009.04
    • 1597

Aktualna oferta znajduje się na ontap.pl. W samym lokalu od otwarcia raczej zmiany kosmetyczne, jest lodówka z piwami butelkowymi, ale ich raczej niewiele.

Comment

• WiHuRa
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2010.11
      • 129

Lokal zamknięty, gdzieś od połowy grudnia.

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
        Szwecja, Uppsala, Östra Ågatan 59, Bryggeriet Ångkvarn
        pebejot
        Browar restauracyjny w centrum przyjemnego miasta Uppsala, zlokalizowany nad brzegiem rzeki Fyris z widokiem na zamek.
        Niewielki lokal z przytulnym wnętrzem i muzyką awangardową.
        Wewnątrz dwie sale, w tym główna z barem i druga oddzielona rozsuwanymi drzwiami.
        Za barem znajduje...
        2024-08-07, 11:04
      • Ahumba
        2025.03.29 - Rzeszów - 11 Międzynarodowa Giełda Birofiliów
        Ahumba
        Podkarpacki Klub Birofilów serdecznie zaprasza wszystkich na 11 Międzynarodową Rzeszowską Giełdę Birofiliów!
        Start
        2025-03-29
        Koniec
        2025-03-29
        Adres
        Rzeszów, Krakowska 289, Podkarpacka Okręgowa Izba Inżynierów Budownictwa
        2024-10-07, 15:25
      • bastion
        Ukraina, Mikolaiv, Sportivna 9, Pub Drunk Patrick.
        bastion
        W obecnej sytuacji, kiedy ze wszystkich stron dochodzą do mnie ponure wiadomości z Ukrainy, postanowiłem na przekór zrobić sobie małą retrospekcje z miejsc w których tam kiedyś byłem, a które być może zostały całkowicie zniszczone.
        Jednym z takich jest mikrus, położony na brzegu...
        2022-04-21, 21:14
      • bastion
        Łotwa. Liepaja. Pasta Iela 1-2N, Vecais Taizel's.
        bastion
        Na pewno Lipawa ( bo tak brzmi polska nazwa tego miasta) zasługuje na nieco więcej niż pospieszne przemykanie z parasolem w ręce przez uliczki, jak to miało miejsce w moim przypadku. Niestety trafiłem na mały armagedon pogodowy i musiałem bardzo zawęzić tamtejsze peregrynacje. Z drugiej strony...
        2025-01-10, 21:09
      • heckler
        Czechy, Zdiby-Přemyšlení, U Továrny 1, Zdibský pivovar
        heckler
        Zdiby to gminna wieś w powiecie Praga Wschód. Od 1.10.2021 zostały tam przywrócone tradycje warzenia piwa. Obecny browar wraz z restauracją powstał w starej kotłowni.
        Budynek ładnie wyremontowano, a smaczku dodaje wysoki komin, który góruje nad browarem.
        Przed lokalem znajduje...
        2023-11-10, 10:49
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...