Klub muzyczny w którym podczas koncertów napijemy się całkiem niezłego przeglądu kraftowych butelek ale co ważniejsze wypijemy pyszną Polkę (Bytów) z kranu.
Warszawa, Burakowska 12, Pogłos [zamknięte]
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
-
Channel: Islandia
2025-01-19, 20:34 -
-
Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
-
-
Wśród mebli i gratów z czasów świetności socrealizmu
znajdziemy duży wybór czeskich rzemieślników.
Kranów co najmniej 10+. Wyświetlacz z bieżącymi piwami wisi na ścianie, coś da się wybrać.
Są też przekąski. Byliśmy dość późno 11.11. i myśląc...-
Channel: Czechy
2022-11-25, 10:43 -
-
30 października cichaczem zadebiutował nowy browar rzemieślniczy w mojej okolicy - Browar Rojber.
Usytuowany pod adresem Borek 9 w Jemielnicy.
Od dwóch lat powstawał a teraz wreszcie hula i można napić się 3 piw na początek - Weizen, Pils i APA.
Rojber...-
Channel: Browary polskie
2021-11-07, 16:28 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment