Warszawa, Burakowska 12, Pogłos [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Warzywo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼🍼
    • 2016.08
    • 955

Warszawa, Burakowska 12, Pogłos [zamknięte]

Klub muzyczny w którym podczas koncertów napijemy się całkiem niezłego przeglądu kraftowych butelek ale co ważniejsze wypijemy pyszną Polkę (Bytów) z kranu.
  • misha22
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2008.12
    • 128

Lokal ten współpracuje z "Pracownia" z Zoliborza, tam tez w temacie piwa jest dobrze. tylko nigdy w godziny otwarcia nie moge trafić bo pózno otwierają.
    Cieszy bardzo ze Burakowska 12 dziala bo ostatnio kolejni właściciele nie mieli pomysłu na rozbujanie lokalu na miarę kultowego CDQ

Comment

• misha22
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2008.12
      • 128

Właśnie zamykają. Prezydent sprzedał tereny pod biurowce. takŻeTen

Comment

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
        Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
        Serokomlak
        Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
        2025-01-19, 20:34
      • telek
        Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
        telek
        Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
        2023-08-28, 18:07
      • ART
        Czechy, Olomouc, Havlíčkova 11, Retro Pivnice
        ART
        Wśród mebli i gratów z czasów świetności socrealizmu znajdziemy duży wybór czeskich rzemieślników.

Kranów co najmniej 10+. Wyświetlacz z bieżącymi piwami wisi na ścianie, coś da się wybrać.

Są też przekąski. Byliśmy dość późno 11.11. i myśląc...
        2022-11-25, 10:43
      • ART
        Jemielnica, Borek 9, Browar Rojber [zamknięte]
        ART
        30 października cichaczem zadebiutował nowy browar rzemieślniczy w mojej okolicy - Browar Rojber.

Usytuowany pod adresem Borek 9 w Jemielnicy.

Od dwóch lat powstawał a teraz wreszcie hula i można napić się 3 piw na początek - Weizen, Pils i APA.

Rojber...
        2021-11-07, 16:28
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...