Nowy lokal na Brackiej otwarty w piątek. Jednym ze współwłaścicieli jest David Twigg stąd na kranach dominują właśnie piwa z browaru Twigg (na otwarciu były też podpięte 2 piwa z Tea Time i jakiś cydr). Lokal przyjemny, spory. Zobaczymy z czasem jak się ten projekt rozwinie.
Kraków, Bracka 3-5/7, Space craft pub [zamknięte]
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Dość nowe miejsce prawie na końcu świata, czyli gdzieś pomiędzy stacjami metra Wawrzyszew a Młociny.
Niezbyt duży lokal na parterze bloku (pardą, apartamentowca), jasny, trochę zbyt mocno oświetlony, przy stolikach miejsce dla ok. 25-30 osób.
Osiem nalewaków, aktualne...-
Channel: Warszawa
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Malutki minibrowar na jednej z ulic dynamicznie rozwijającego się stołecznego miasta Tbilisi, które zdziera radziecką maskę i przybiera kształt nowoczesnej nowoczesnej światowej metropolii.
Lokal mieści się w kamienicy. Przychodzą tu kulturalni ludzie zarówno miejscowi jak i obcokrajowcy,...-
Channel: Gruzja
2024-07-01, 05:24 -
-
Na razie oficjalnie jeszcze nić nie ma, jednak radio Wolny Grójec podaje informacje, które można tu przeczytać.
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2025-01-30, 19:37 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment