Dzisiaj byłem twardy i trzaskałem foty mimo braku czucia w palcach. Aktualna fota w Galerii.
Warszawa, Wybrzeże Gdyńskie, Syrenka ("Pod Rurą") [zamknięte]
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje! -
Byłem wczoraj i skosztowałem lanego Belfasta. Piwo w wersji beczkowej jakieś takie słabsze jest od butelkowego. Po raz kolejny to stwierdzam. Po wypiciu 0.5L z butelki czuję to piwo, bo w końcu to jest 8.1% alc. Po tym beczkowym jakoś nic mnie nie kopnęło. A może beczkowe ma inną zawartość alkoholu ??Comment
-
Obawiam się, że barek może być w niezłych opałach dzisiaj. Postaram się wybrać na most Gdański i jak uda mi się podejść bliżej to pstryknę fotki. Niby ten teren jest wyżej niż rejony w górę Wisły, ale od 14.00 ma nadejść ta największa woda. Poza tym poziom ma cały czas rosnąć, aż do niedzielnego ranka. Mam przeczucie, że piwa to się chyba tam nie napijemy przez jakiś czasComment
-
Obawiam się, że barek może być w niezłych opałach dzisiaj. Postaram się wybrać na most Gdański i jak uda mi się podejść bliżej to pstryknę fotki. Niby ten teren jest wyżej niż rejony w górę Wisły, ale od 14.00 ma nadejść ta największa woda. Poza tym poziom ma cały czas rosnąć, aż do niedzielnego ranka. Mam przeczucie, że piwa to się chyba tam nie napijemy przez jakiś czasPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Comment
-
obok kipi żywioł, a w syrence sielska atmosfera. 50 osób i jakieś 30 rowerów. wziąłem małe królewskie, żeby normy promilowej nie przekroczyć, i powiem tak: jak człowiek spragniony, to wypije bez skrzywienia, tym bardziej w klimatycznym miejscu.veni, emi, bibiComment
-
Co by nie było zaskoczenia. Belfast skoczył do 6,5 pln. Pozostałe chyba też podrożały o 50 gr ale głowy nie dam bo nie zwykłem ich pijać. Może ma to związek z 'powodziowymi wycieczkami' nad mosty?Ostatnia zmiana dokonana przez docent; 2010-06-06, 19:25.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Ha, ta knajpa nieraz ratowała mi życie gdy wracałem rowerem np. z nad Zegrza późnym wieczorem i po godz.22 zaparkowałem na zimne piwo..mmm..
Jakieś 10 lat temu były jeszcze dobre czasy, że można było wypić sobie piwo nad Wisłą bez obawy że będzie mandat. Te czasy niestety minęłyComment
-
Dawno nie byłem, ale zawsze było tanio - jest Belfast z beczki? (jeśli nie ma, to i nie ma tam po co zaglądać...)Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
bar jak za dawnych czasów PRL ,brak tylko plastrów z muszkami
browar tradycyjny ok, lecz grzaniec z czajnika to bajka
starszy pan barman z poprzedniej epoki - były "misiek "
jadło za to z mikrofalki słabe i drogawe
no to po rozchodniaczku .paComment