Guinness z kija obecnie kosztuje bandyckie 16 zł za 0,5l. Smakował owszem, ale Czekoladowe z Zawiercia wcale mu nie ustępuje, a kosztuje "trochę" mniej. Szkoda, że w Warszawie w knajpach nie do zdobycia.
Warszawa, Nowogrodzka 31, Patrick's Irish Pub [zamknięte]
Collapse
X
-
Z tego miejsca Patrick Irish Bar zniknął. Jest tu Restauracja Nr 31 by Robert Sowa i Gin Beer.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
Related Topics
Collapse
-
Zamieszczam zajawkę o tym miejscu, choć zdaję sobie sprawę, że w pobliżu są bliższe sercu piwosza miejsca. To jest ekskluzywne i nie najtańsze skoro piotrkowski Jan Olbracht z beczki kosztuje 25 zł za 0,4l.
-
Channel: Warszawa
2025-03-06, 15:52 -
-
Następne miejsce otwarte dużo później niż ja się tam znalazłem. Co prawda na ich stronie nie znalazłem nic o piwach, ale na tablicy przy wejściu na zdjęciu są butelki kraftowego piwa...
-
2025-03-06, 15:25 -
-
Prawdopodobnie w miejscu dawnego Natu jest tera Azyl. Ponieważ jeszcze było zamknięte załączam fotki zrobione na zewnątrz...
-
2025-03-06, 15:09 -
-
W Jaberwocky krany przejęte będą przez Artezana.
To świetna okazja, aby zamówić deskę trzech wariantów imperialnego stoutu!
Na kranie 3 wersje:
Klasyczna odsłona Samca, jak co roku leżakowanego w beczkach po bourbonie
Klasyk wzbogacony o kolumbijskie ziarna kawy San...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-12-07, 10:07 -
-
Byłem i się zmyłem
ale do ad remu
1. Lokalizacja - Nowogrodzka, ta bliżej Ronda de Gaulle'a niż Centrum.
2. Wystrój - nie wyróżnia się niczym, generalnie jak wyjdziecie z Kik-u czy Jabberwocky to nie zauważycie, że jesteście gdzie indziej (nawet tablica jest praktycznie...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment