Pojawiła się beczkowa Łomża za 5 pln (Namysłów jest nadal dostępny). To najlepsza Łomża jaką kiedykolwiek piłem. Wspaniały zapach i smak, śmietanowa piana utrzymuje się bez problemu przez kilka minut. Na bank musi być niepasteryzowana. Pycha!
Pojawiła się beczkowa Łomża za 5 pln (Namysłów jest nadal dostępny). To najlepsza Łomża jaką kiedykolwiek piłem. Wspaniały zapach i smak, śmietanowa piana utrzymuje się bez problemu przez kilka minut. Na bank musi być niepasteryzowana. Pycha!
ożłopałem się tam wczoraj pysznego namysłowskiego. siedem złociszy za litr. wspaniale! faktycznie, jest napis, że wpuszczają posiadaczy kart klubowych, ale to chyba tylko pretekst do wypędzania niewygodnych klientów.
był namysłów, była łomża. bajka! było też dymu, że tylko siekierę zawiesić. i ten menel, co się z dworca wyczołgał i wysikał się na ogrodzenie od zewnątrz tuż pod okiem suk (i moim). chyba im się nie opłaciło go zaczepiać. pewnie koniec zmiany był...
a tym razem pocałowałem klamkę, i to w sobotę! nie pierwszy raz to się tam zdarza. i żadnej informacji, że przepraszamy albo całuj nas w... klamkę. nieco zniechęcające, ale na dobre piwo trudno się obrazić. zresztą poratowałem się zupełnie niedaleko.
Obecnie dostępny jest tylko Namysłów i taki stan potrwa zapewne do wiosny bo barman wspominał o jakichś technicznych problemach z podłaczaniem kolejnych beczek do instalacji CO2 (tak to przynajmniej zrozumiałem).
Dla mnie to zła informacja bo wolę Łomżę a Namysłów jest nierówny. Z miesiąc temu był dobry, teraz nie dało się tego wypić do końca...
Premiera porterów ReCrafta Mentor IV Palo Santo i Mentor IV Jeżyna. Podczas wieczoru także wiele okołopiwnych atrakcji i spotkanie z ludźmi z ReCraftu.
Mnóstwo ciekawych piw, promocji, nowości, premier z Polski i z zagranicy. Piwa sprzedawane będą TYLKO na wynos a nie jak w poprzednich latach można było spożywać lane w obrębie sklepu.
Comment