Sulechów, pod Ratuszem, Lochy Rajców i Żaków [zamknięte]
W SULECHOWIE POD RATUSZEM POWSTAŁY NIEDAWNO "LOCHY RAJCÓW I ŻAKÓW". SĄ DOPIERO NA ROZRUCHU, JESZCZE WIELE SPRAW WYMAGA DOPIĘCIA I STYLIZACJI, ALE POWOLI ZACZYNA SIĘ TAM TWORZYĆ FAJNY KLIMAT PIWNICZNY ( MOŻNA PRZYRÓWNAĆ DO KRAKOWA )
Ostatnia zmiana dokonana przez Ahumba; 2025-02-16, 15:44.
jak już się zabierasz za opisywanie knajp w Browar.biz to zrób to z głową. napisz jakie jest piwo i po ile, czyli to co nas interesuje przede wszystkim. na razie Twoje posty wyglądają jak reklamówka.
piwo warka po 3,50 żywiec po 4,50 i cała gala piw z grupy żywieckiej, duży wybór piw zagranicznych. Na innych stronach podanie ceny piwa jest traktowane jako reklama i dlatego takie informacje są niedopuszczalne
brunoaleksander napisał(a) piwo warka po 3,50 żywiec po 4,50 i cała gala piw z grupy żywieckiej, duży wybór piw zagranicznych. Na innych stronach podanie ceny piwa jest traktowane jako reklama i dlatego takie informacje są niedopuszczalne
no cóż pamiętam Twoje posty jako Malibu i osobiście jestem zdania że jesteś związany (nietylko duchowo) w jakiś sposób z lokalami które "opisujesz".
Wstyd mi, jako rodowitemu sulechowianinowi, że sam nie rozpocząłem takiego tematu... Przy najbliższej wizycie u rodziców wybiorę się na patrol do rzeczonej knajpy i nie tylko (wiele ich tam nie ma...).
gdybyś był dzisiaj to byłbyś na czymś czego się nie zapomina. przy dźwiękach irlandzkiej muzyki w wykonaniu zespołu 40% dziewczyny tańczyły nawet na stołch , przy czym nie poleciał żaden kufel ani nie rozłała się kropla piwa. a zabawa jeszcze trwa i pytanie o której się skończy
Comment