i nalewak:
Władysławowo, Sportowa, Belfast Bar [zamknięte]
Collapse
X
-
-
Lokal czynny tylko do 30 sierpnia. ( :-( a ja byłem 31 )Comment
-
Lokal czynny w tym sezonie.
Z moich żródeł piwnych podano, że można napić się na bieżąco beczkowego Władka mocnego, Racibora, Belfasta ciemnego i zielonego.ZłośnicaComment
-
Jak co roku lokal trzyma wysoki poziomRacibor Premium i Mocny kosztują po 3,5zł za pół litra z kija. W tym roku smakują one wybornie. Żadnych posmaków kwaskowatości a na dodatek były lekko zmętnione. Dodatkowo tradycyjnie „Belfast” oraz „Zielony Belfast” z Jabłonowa z beczki za 5zł plus z butelki po 3zł "Hajduk Mocny" i "Racibor Mocny".
Ps. Lokal nazywa się "Belfast Bar".Comment
-
Comment
-
Belfast bar jest jak oaza na piwnej pustyni Władysławowa.
Info sprzed kilku dni: bardzo pyszny Belfast ciemny z beczki (za 5 zł) oraz Racibor (za 3,5 zł). Dodatkowo Belfast zielony (5,5 zł) oraz Władek mocny (nie pamiętam za ile). Do tego butelkowe Racibory oraz puszkowe Belfasty oraz 23'. Właściciel miły i rozmowny, ale na moje pytanie, czy na butelkach Raciborów są jakieś firmowe kapsle zrobił wielkie oczy nie wiedząc o co mi chodzi
PS. Kebaby mają cholernie ostry sos.BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Belfast bar jest jak oaza na piwnej pustyni Władysławowa.
Info sprzed kilku dni: bardzo pyszny Belfast ciemny z beczki (za 5 zł) oraz Racibor (za 3,5 zł). Dodatkowo Belfast zielony (5,5 zł) oraz Władek mocny (nie pamiętam za ile). Do tego butelkowe Racibory oraz puszkowe Belfasty oraz 23'. Właściciel miły i rozmowny, ale na moje pytanie, czy na butelkach Raciborów są jakieś firmowe kapsle zrobił wielkie oczy nie wiedząc o co mi chodzi
PS. Kebaby mają cholernie ostry sos.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Comment
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Dlatego zawsze trzeba mieć w bagażniku kilka lalszek z krachelkiem.Comment
-
ile się jeszcze człowiek o życiu musi nauczyć! tak zrobię, jak tylko takowe flaszki wykombinuję. a jedną nawet miałem pod fotelem, od roku wożę. i co z tego, że po wódce i nieumytą? ech...veni, emi, bibiComment
-
Od jutra w dwóch wersjach Racibórz beczkowy plus Belfast z kijaa od dziś można było zakupić Jubileuszowe we flaszkach.
Comment