Jest knajpa na Katowickiej blisko wylotu Korfantego, nazywa się Bar Szewski - nic specjalnego ale leją Bosmana Fulla za 3.00 zł. Nie wiem czy jest w Bytomiu jeszcze gdzieś lany Bosman
Bytom, Katowicka, Bar Szewski [zamknięte]
Collapse
X
-
Tylko nie zawsze ten Bosman jest tam dostępny.Już kilka razy odchodziłem z kwitkiem,bo pani stwierdziła,że jeszcze nie dowieźli.Może kiedyś trafię na Bosmana.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Related Topics
Collapse
-
Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,...-
Channel: Śląskie
-
-
Cześć. Gdzie we Wrocławiu kupię w dobrej cenie piwko Bosman Specjal lub Miedzyzdroje Pils? Detalicznie?...
-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Kolejny rok z rzędu...
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...-
Channel: Wielkie uaktualnienie 2015
-
-
Na 170 lecie Bosmana dali promocje trzeba kupi 20 piw Bosmana dostanie sie szklanke okolicznosciowa lub niebieski otwieracz....
-
Channel: Promocje piwne
-
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment