Oława, Browarniana 1, MR Pub [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

Oława, Browarniana 1, MR Pub [zamknięte]

MR Pub,, ul. Browarniana 1, na oko z ambicjami młodzieżowymi, piwo „EB”.
  • concerto
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼
    • 2003.09
    • 859

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
    MR Pub,, ul. Browarniana 1, na oko z ambicjami młodzieżowymi, piwo „EB”.
    Mówiło się na ten lokal właśnie "EB". Zamknięte od bodaj 10 lat. Tak więc pięknie nazwana ulica Browarniana musi się obyć bez knajpy.
    "... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"

Comment

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
      Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
      Serokomlak
      Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
      2025-01-19, 21:34
    • heckler
      Krnov, Říční okruh 123/10, Minibrowar Arogant [zamknięte]
      heckler
      Małe, przygraniczne miasteczko Krnov może poszczycić się drugim browarem. Arogant, taka nazwę dla browaru wymyślił właściciel i mieści się on w pięknym, starym budynku dawnego lodowiska. Jak na początku rozmowy podkreślił Petr, browarek jest mały, ale mój, a na dodatek powstał bez...
      2023-09-12, 08:52
    • telek
      Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
      telek
      Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
      2023-08-28, 19:07
    • ART
      Jemielnica, Borek 9, Browar Rojber [zamknięte]
      ART
      30 października cichaczem zadebiutował nowy browar rzemieślniczy w mojej okolicy - Browar Rojber.

Usytuowany pod adresem Borek 9 w Jemielnicy.

Od dwóch lat powstawał a teraz wreszcie hula i można napić się 3 piw na początek - Weizen, Pils i APA.

Rojber...
      2021-11-07, 17:28
    • kosher
      Warszawa, Okrętowa 54, Czeskie Kufle [zamknięte]
      kosher
      Dawna Lady Chmiel kilka lat temu po zmianie właścicielskiej stała się Czeskimi Kuflami.
      Na szczęście dobry duch wnętrza nie odleciał. Sąsiedzkie klimaty, dużo stałych bywalców z pobliskich osiedli.
      Elastyczni właściciele, szybko przechodzą na Ty, warto usiąść przy barze...
      2021-05-25, 13:31
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...