Oława, Browarniana 1, MR Pub [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

Oława, Browarniana 1, MR Pub [zamknięte]

MR Pub,, ul. Browarniana 1, na oko z ambicjami młodzieżowymi, piwo „EB”.
  • concerto
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼
    • 2003.09
    • 859

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
    MR Pub,, ul. Browarniana 1, na oko z ambicjami młodzieżowymi, piwo „EB”.
    Mówiło się na ten lokal właśnie "EB". Zamknięte od bodaj 10 lat. Tak więc pięknie nazwana ulica Browarniana musi się obyć bez knajpy.
    "... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"

Comment

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
      Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
      Serokomlak
      Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
      2025-01-19, 20:34
    • telek
      Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
      telek
      Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
      2023-08-28, 18:07
    • ART
      Jemielnica, Borek 9, Browar Rojber [zamknięte]
      ART
      30 października cichaczem zadebiutował nowy browar rzemieślniczy w mojej okolicy - Browar Rojber.

Usytuowany pod adresem Borek 9 w Jemielnicy.

Od dwóch lat powstawał a teraz wreszcie hula i można napić się 3 piw na początek - Weizen, Pils i APA.

Rojber...
      2021-11-07, 16:28
    • Shedao
      Wrocław, Al. Architektów 8a, Piwarium [zamknięte]
      Shedao
      Świeża sprawa, sklep otwarty pół godziny temu Dziś czynny od 14 do 21, dam znać, jak się wywiem jaki jest plan na regularne godziny.

Sklep z piwem na Nowych Żernikach, w pobliżu stadionu miejskiego, czyli w okolicy, gdzie raczej za wiele dobrego piwa się nie uświadczyło....
      2020-11-06, 14:45
    • abelincoln
      Toruń, Rynek Staromiejski 24, Pub Spółdzielczy [zamknięte]
      abelincoln
      Zawsze mi się wydawały lokale w piwnicach przy rynku wydawały szemrane, więc ich nie odwiedzałem, ale skoro się otworzył multitap – to raz kozie śmierć. Miejscówka bardzo sympatyczna, 20 kranów, poza pomieszczeniem na zdjęciu są 2 dodatkowe sale. Jasno, czysto – ceny niestety kraftowo-wielkomiejskie....
      2020-10-22, 17:55
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...