Gdynia, Świętojańska, Restauracja CK (zamknięte)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • skandal
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.05
    • 1439

Gdynia, Świętojańska, Restauracja CK (zamknięte)

Położona jadąc w góre ulicy po lewej stronie, zaraz na początku ciągu budynków rozpoczynających się od Pomnika Harcerzy. Nazwa CK nie ma nic wspólnego z krakowskim CK. Z 3 lanych uwage przyciąga tylko Budejovicky Budvar 0,5l - 7zł, oprócz tego Pilsner Urquell 6zł, Tyskie 5zł.
  • coachu
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.09
    • 225

no i serwują dobre jedzonko do tego piwa;-)
    golonka – główny powód, dla którego Bóg stworzył świnię

(...) do gospody wszedł Szwejk, który kazał sobie podać ciemne piwo, dodając znacząco:
    - Bo w Wiedniu też dziś mają żałobę.

Comment

• abernacka
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.12
      • 10867

Lokal definitywnie zakończył swoją działalność.
      Piwna turystyka według abernackiego

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 11:26
      • pebejot
        Bieruń, pl. Św.Walentego 2, Browar / Pub / Restauracja Stylowa
        pebejot
        Ciekawy browar, a właściwie mikrobrowar, działający od 2023 roku w Bieruniu.
        Znajduje się w restauracji "Stylowa" w sporym budynku vis a vis centralnego przystanku autobusowego.
        Przez cały dzień są dogodne i dość częste połączenia do Oświęcimia i Tychów. Dojazd...
        2025-01-04, 11:17
      • ART
        Bydgoszcz, Marii Skłodowskiej Curie 14, Palanyca. Restauracja ukraińska
        ART
        Odwiedzone we wrześniu, zapomniałem opisać a miejsce jest warte zajrzenia. W ofercie kilka piw z browarów Mykulin i Veles, Dwa lub trzy krany i do tego trochę butelek.

Smaczna kuchnia, miła obsługa, cenowo całkiem pzyjaźnie. Jest zacieniony ogródek przed lokalem.

...
        2024-03-24, 13:22
      • becik
        Płock, Tumska 13, Browar&Restauracja Tumska13 [zamknięte]
        becik
        Browar położony ok 5 minut od browaru w Hotelu Płock i niecałe 10 od Tumskiego na płockim deptaku.
        Wystrój nowoczesny, warzelnia widoczna dopiero przy barze, a nie zaraz na wejściu.
        menu nie przeglądałem gdyż byłem po posiłku w Tumskim.
        Na kranach 4 piwa, Pszeniczme,...
        2019-07-08, 20:54
      • pebejot
        Bułgaria, Pazardżik, Iwajłowsko 41, Rhombus Brewery & Restaurant
        pebejot
        Bardzo dziwne miejsce, do którego dotarłem w piekielnie gorący dzień sierpnia.
        Sporych rozmiarów browar z restauracją i hotelem w mieście Pazardżik, a właściwie już kilkaset metrów za rogatkami miasta przy drodze krajowej.
        Lokalizacja jest o tyle dziwaczna, że dookoła nie ma...
        2024-09-06, 16:13
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...