Położona jadąc w góre ulicy po lewej stronie, zaraz na początku ciągu budynków rozpoczynających się od Pomnika Harcerzy. Nazwa CK nie ma nic wspólnego z krakowskim CK. Z 3 lanych uwage przyciąga tylko Budejovicky Budvar 0,5l - 7zł, oprócz tego Pilsner Urquell 6zł, Tyskie 5zł.
Gdynia, Świętojańska, Restauracja CK (zamknięte)
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Ciekawy browar, a właściwie mikrobrowar, działający od 2023 roku w Bieruniu.
Znajduje się w restauracji "Stylowa" w sporym budynku vis a vis centralnego przystanku autobusowego.
Przez cały dzień są dogodne i dość częste połączenia do Oświęcimia i Tychów. Dojazd...-
Channel: Śląskie
-
-
Odwiedzone we wrześniu, zapomniałem opisać a miejsce jest warte zajrzenia. W ofercie kilka piw z browarów Mykulin i Veles, Dwa lub trzy krany i do tego trochę butelek.
Smaczna kuchnia, miła obsługa, cenowo całkiem pzyjaźnie. Jest zacieniony ogródek przed lokalem.
...-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
2024-03-24, 13:22 -
-
Browar położony ok 5 minut od browaru w Hotelu Płock i niecałe 10 od Tumskiego na płockim deptaku.
Wystrój nowoczesny, warzelnia widoczna dopiero przy barze, a nie zaraz na wejściu.
menu nie przeglądałem gdyż byłem po posiłku w Tumskim.
Na kranach 4 piwa, Pszeniczme,...-
Channel: Mazowieckie
-
-
Bardzo dziwne miejsce, do którego dotarłem w piekielnie gorący dzień sierpnia.
Sporych rozmiarów browar z restauracją i hotelem w mieście Pazardżik, a właściwie już kilkaset metrów za rogatkami miasta przy drodze krajowej.
Lokalizacja jest o tyle dziwaczna, że dookoła nie ma...-
Channel: Bułgaria
2024-09-06, 16:13 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment