irlandzki pub na ulicy mostowej. nie da się przegapić, nad wejściem wisi wielka flaga. co prawda jakiś czas tam nie byłem więc może coś się zmieniło, ale był tam guinness z pipy za 8pln. także okocim z kija, różne piwa butelkowe.
Toruń, Mostowa, Stara Babcia [zamknięte]
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Stara Babcia też wykorkowała.
W zeszły czwartek był wielki pożar (kilkadziesiąt jednostek SP) nad lokalem i całe wnętrze się zawaliło. Przy okazji - to najstarsza kamienica w Toruniu, gotyk! A akcja trwała dobre pół dnia.
Chyba właściciel, który ma jeszcze inny lokal w Toruniu i trzy w Brzydgoszczy, komuś się naraził. Jakiś czas temu telefonicznie ostrzegano o bombach w każdym z nich...Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Bodajże druga miejscówka firmowana przez Deer Bear na toruńskiej starówce. I podobnie jak w specjalizującej się w Ramenie Bazie - średnio mi się tam podobało. Byłem w piątkowy wieczór, aż tak pełno nie było, najwyraźniej nie tylko dla mnie takie ciemno-sterylne wnętrze jest niezbyt...
-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
-
-
Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
-
-
Nie widziałem propozycji spotkania
-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment