Bielsko-Biała, Podcienie / Zaułek, pub Niby Nic [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • breslauer
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.05
    • 2690

Bielsko-Biała, Podcienie / Zaułek, pub Niby Nic [zamknięte]

Mały lokal, który mógłby być przytulny, gdyby był dogrzany... Jeśli chodzi o wystrój, to mam wrażenie, że trochę przypadkowo zebrano kilka starych przedmiotów i poustawiano je tu i ówdzie. Niewątpliwą atrakcją jest szafa grająca.
    Co do picia? Lane: Żywiec i Warka, butelkowe: Heineken, Żywiec, Warka Jasne i Mocne, Tatra Pils i Mocna, Dębowe Mocne, Tyskie i Lech. brr... Są jednak mocniejsze alkohole, więc można posiedzieć przy drinkach z różnych wódek.
    Do jedzenia można zamówić pizzę i zapiekanki (z mikrofali). Podsumowując: takie niby nic...
    Ostatnia zmiana dokonana przez Ahumba; 2025-02-16, 17:28.
  • breslauer
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.05
    • 2690

Temat już nieaktualny, gdyż "Niby nic" od 1 marca zostało zamknięte.

Comment

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
      Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
      Serokomlak
      Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
      2025-01-19, 21:34
    • dadek
      Austria,Wiedeń,Mariahilfer Str.156-158, Brauhof Wien Fünfhaus/Kaltenhauser Botschaft
      dadek
      Kolejny wiedeński browar odwiedziliśmy na zakończenie dnia 29.04.2024.
      Wielka, stylowa, 5-piętrowa kamienica o pięknie zdobionej białej elewacji, znajduje się w dzielnicy Füfhaus w odległości 600 m od dworca Wien Westbahnhof. Mieści się tu 4-gwiazdkowy hotel, a od 2019 roku także...
      2024-05-23, 02:04
    • heckler
      Krnov, Říční okruh 123/10, Minibrowar Arogant [zamknięte]
      heckler
      Małe, przygraniczne miasteczko Krnov może poszczycić się drugim browarem. Arogant, taka nazwę dla browaru wymyślił właściciel i mieści się on w pięknym, starym budynku dawnego lodowiska. Jak na początku rozmowy podkreślił Petr, browarek jest mały, ale mój, a na dodatek powstał bez...
      2023-09-12, 08:52
    • telek
      Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
      telek
      Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
      2023-08-28, 19:07
    • bastion
      Słowacja, Liptovsky Mikulas, Drużstevna 5, Pivovar Nilio.
      bastion
      Wpaść na pomysł żeby na Słowacji otworzyć mikrus warzący tylko piwa bezalkoholowe, to sytuacja jak na razie bez precedensu.
      Mieści się on we wschodniej części miasta w dzielnicy przemysłowej. Jest tam kilka działających za czasów słusznie minionych zakładów, dzisiaj zagospodarowanych...
      2022-11-14, 22:02
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...