Warszawa, Al. Jana Pawła II 80, Klub Gong [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Archer
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2003.09
    • 217

Rzeczywiście nie istnieje od 2008

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Stary Sącz, Jana Pawła II 58, Browar Personall Kraft
      dadek
      Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
      2022-04-08, 01:05
    • Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • elbinger
      Sprzedam pokale restauracyjne EB + inne w komplecie
      elbinger
      Sprzedam w komplecie pokale RESTAURACYJNE EB i masę dodatkowych gratis z lat PRL.
      Jestem mocno elastyczny, mogę zawieźć, mogę kupca przyjąć u siebie w domu.
      Nie chciałbym sprzedawać pojedynczo, bo teraz taka kolekcja już nie do zdobycia.

Jeśli ktoś będzie zainteresowany
      ...
      2022-02-27, 09:06
    • elbinger
      Pokale EB RESTAURACYJNE moje zbiory - Identyfikacja Restauracji i Klubów EB
      elbinger
      Dzień dobry.
      Porządkuję swoje zbiory pokali restauracyjnych i klubowych EB.
      Wszyscy lubimy piwo, chodzimy po knajpkach..
      Czy może ktoś z państwa może pomóc w identyfikacji miast z których pochodzą pokale?
      Część wiem, ale chciałbym uzupełnić te dane.
      Nie...
      2022-02-05, 15:24
    • e-prezes
      Browar Jana, Paolo Pils
      e-prezes
      Browar Jana więcej chyba sprzedaje dla obcych podmiotów niż firmuje własną marką i to jest takie piwo. Jak coś się sprzedaje dla kogoś nie pod swoją marką to może być nie do końca dobre (domysł). W sensie nie idealne. I takie też jest - nie idealne. Ale też oczekiwać od rzemieślniczego...
      2023-02-27, 11:09
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...