Wlasnie przechodzilem dzisiaj deptakiem na ul.Boguslawa i we wlasne oczy nie uwiezylem,a tutaj wlasnie otwieraja knajpe,pub BROWAR CZARNKOW.
Zakładając temat dbaj o to, by używać polskich znaków oraz poprawnie formułować nazwy. Tak w ogóle to mógłbyś już zacząć pisać po polsku swoje wypowiedzi na forum, bo zauważyłam, że nie dbasz wcale o jakość Twoich postów pod tym względem.
Ps.: zmieniono z: Szczecin ul.Bogyslawa-deptak
Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2007-07-18, 17:38.
Niemam polskich znakow,gdyz mam zachodnia klawiature w pracy i to nie moja wina.A czytac umie i nie olewam!
Ale to nie zależy od klawiatury bo też mam zachodnią, w domu wschodnią tylko od programu
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Tak wiec niemam programu,azebym mogl pisac LOGICZNIE PO POLSKU!
He he, do logicznego pisania nie jest potrzebny żaden program
Może dzisiaj jak się wyrobię pokukam ,co to powstało na deptaku.
Ciekawe po ile będzie piwko-pewnie po piątaka
No to już cosik wiem .Prowadzić ją będzie ...nie kto inny jak Rajmund(właściciel Petit Paris).W związku z tym,że leciałem do pracy nie miałem czasu ,aby z nim za długo pogadać.Z tego co widziałem piwko będzie tylko w ogródku i to małym (zdjęcie niebawem).2L mają kosztować 16,54.Czy będzie tak jak w Petit podawane w 0.4l nie zdążyłem zapytać.
Aha mimo remontu można było już się napić piwa-szkoda,że nie mogłem
Co do adresu ,obok widziałem nr 51.Od Jagiellońskiej patrząc od strony pomnika po lewej stronie jakieś kilkadziesiąt metrów-parasole Czarnkowa doskonale widoczne.O nazwę nie pytałem i nie widziałem
Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2007-07-20, 21:57.
Tak się składa że teraz jestem co najmniej 2 tyg w Szczecinie. Jeśli byłby ktokolwiek chętny lub jest tu jakaś mini - sekcja chociaż to chętnie bym wyskoczył "zwiedzić" ten przybytek
Miejsce Mikołajek Winestone Szczecin
- Mikołajkowa Degustacja Piwa z Browarem Gryfus;
- Pasjonaci ze szczecińskiego Browaru Gryfus opowiedzą o różnorodności stylów piwa, tajnikach procesu warzenia oraz bogactwie piwnej kultury;
- Możliwość zgłębienia tajników piwowarstwa....
Takie browarki to lubię, cisza spokój, a wokół browaru same pola. Ptaszki śpiewają, gdzieś w oddali kombajn kosi zboże, a my w tak pięknych okolicznościach przyrody sączymy smaczne piweczka, no życie jest piękne .
Miejscem założenia rodzinnego browaru jest...
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Petrovice, to maluteńka wioska leząca nieopodal Czeskich Budziejowic. Właśnie tam w wyremontowanym gospodarstwie w marcu zeszłego roku, w nowopowstałym, małym, klimatycznym browarku uwarzono pierwsze warki pysznego piwka.
Comment