Knajpa taka sobie, ale można się tu napić Rybnickiego za 3,20 i to jest moim zdaniem warte odnotowania.
Ruda Śląska, Parkowa (Nowy Bytom), Philadelphia [zamknięte]
Collapse
X
-
Zgadza się.
Właściciel dostał prykaz od budowlańców że albo poprawi konstrukcję dachu oraz zrobi wyjście ewakuacyjne albo do likwidacji.
Po przekarkulowaniu zostało zbulić i zicher.
W końcu smród w środku był i niby dyskoteka, mam nadzieję, że teraz będzie spokój w lato na przystanku przy urzędzie (bo tam mieszkam), w młodzież se rozrywki robiła.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
Related Topics
Collapse
-
Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Od dawna miałem zamiar doliczyć się ostatecznej liczby browarów w Polsce na przestrzeni lat.
Granice wyznaczyłem sobie na lata 1989, 1945 i 1918/1920.
Co do roku 1989 zostało to już omówione w pobocznym temacie.
Tutaj chciałbym się zająć granicą na 1945r. Na II RP jeszcze...-
Channel: Historia
-
-
Oferuje medal-otwieracz z nowego browaru rybnickiego na wymiane za powiedzmy 7 podstawek pod piwo.interesują mnie takie kraje jak:Albania,Andora,Bośnia,Islandia,Liechtenstein,K azachstan,Macedonia,Mołdawia,Monaco,Portugalia,San Marino,Watykan i Kosowo.zainteresowanych proszę o wiadomość
...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2021-12-19, 22:16 -
-
Restauracja położona jest w centrum miasta tuż obok parku miejskiego, już na terenie Skweru Szarych Szeregów (niedaleko jest Rezerwat Kadzielnia). Jeśli chodzi o piwa to z kija mamy tylko Tyskie i Perłę, więcej i ciekawiej dzieje się na półkach, gdyż mamy tam dobry wybór piw (także kraftowych)...
-
Channel: Świętokrzyskie
2021-07-20, 18:59 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment