Warszawa, Krucza 41/43, Babooshka [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• bastion
    Słowacja, Liptovsky Mikulas, Drużstevna 5, Pivovar Nilio.
    bastion
    Wpaść na pomysł żeby na Słowacji otworzyć mikrus warzący tylko piwa bezalkoholowe, to sytuacja jak na razie bez precedensu.
    Mieści się on we wschodniej części miasta w dzielnicy przemysłowej. Jest tam kilka działających za czasów słusznie minionych zakładów, dzisiaj zagospodarowanych...
    2022-11-14, 21:02
  • pebejot
    Szwecja, Uppsala, Östra Ågatan 59, Bryggeriet Ångkvarn
    pebejot
    Browar restauracyjny w centrum przyjemnego miasta Uppsala, zlokalizowany nad brzegiem rzeki Fyris z widokiem na zamek.
    Niewielki lokal z przytulnym wnętrzem i muzyką awangardową.
    Wewnątrz dwie sale, w tym główna z barem i druga oddzielona rozsuwanymi drzwiami.
    Za barem znajduje...
    2024-08-07, 11:04
  • Serokomlak
    Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
    Serokomlak
    Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
    2025-01-19, 20:34
  • pebejot
    Portugalia, Lizbona, Rua Prior do Crato 6, Quimera Brewpub
    pebejot
    Bardzo ciekawy browar restauracyjny, znajdujący się nieco na uboczu na zachód od ścisłego centrum i wielkiego zgiełku turystycznego Lizbony.
    Browar istnieje od 2016 roku i niedawno hucznie świętował swoje 7-mio lecie.
    Niepozorne wejście i chaotyczny, lecz swojski ogródek z prostymi...
    2023-09-21, 20:11
  • dadek
    Holandia, Utrecht, Europalaan 2 C, Brouwerij De Kromme Haring
    dadek
    W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
    Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
    2023-09-07, 00:42
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...