Lokal połozony przy jednej z dwóch głównych dróg na plażę. W ofercie Amber (Koźlak i Żywe) oraz Tyskie. Zdaniem barmana Amber sprzedaję się lepiej niż Tyskie. Lokal przestronny, z ogródkiem, w drewnie. Dość estetycznie. Jedzenie raczej wakacyjne (spalone ryby + frytki) ale karta bogata więc może są także potrawy jadalne. jest także wielka atrakcja dla dzieci - mozliwość przekładania butelek w drewnianej skrzynce (okupowana non stop). Numer lokalu moze się nieco różnić ale idąc od gdańskiej jeszcze przed lasem. I ważne - wcześnie zamykają.
Stegna, Morska 21, Tawerna [zamknięte]
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Przy ośrodku Natura Tour, przyjemna zrobiona w drewnie Tawerna, na zewnątrz sieci i kawałek kutra. Do picia z beczki Złote Lwy z Ambera.
Warto wpaść.-
Channel: Pomorskie
-
-
Obok Baru Bosmańskiego lokal o wystroju marynistycznym (bardzo fajnym) z pysznym jedzeniem i sporymi porcjami (naleśniki, schabowy, ryby także z pieca). I dobrym wyborem Gościszewa (Komtur, Drwal, Porter, Rybak, Surfer, Szeryf) z butelki. Mają chleb i ciasto własnego wyrobu - przepyszne.
...-
Channel: Pomorskie
2020-08-07, 19:44 -
-
Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
-
Channel: Islandia
2025-01-19, 20:34 -
-
Kolejny wiedeński browar odwiedziliśmy na zakończenie dnia 29.04.2024.
Wielka, stylowa, 5-piętrowa kamienica o pięknie zdobionej białej elewacji, znajduje się w dzielnicy Füfhaus w odległości 600 m od dworca Wien Westbahnhof. Mieści się tu 4-gwiazdkowy hotel, a od 2019 roku także...-
Channel: Austria
-
-
Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment